Danijela Dvornik:

'Ovako se parkirao, a mladić s naplate parkiranja nije htio zvati policiju jer je to policajčev auto'

parkirani auto
Foto: Facebook Danijela Dvornik
1/3
09.08.2015.
u 12:49

Danijela Dvornik poludjela je kada je vidjela kako se parkirao jedan vozač na parkiralištu u Supetru, a još više kada je čula čiji je to automobil

Veliku je pažnju privukla Danijela Dvornik svojim statusom na Facebooku. Ovoga puta nije pokazala koliko je smršavjela, već bahatost jednog vozača u Supetru.

Kako piše Danijela, vozač se parkirao između dva parkirna mjesta, odnosno točno na crtu između ta dva mjesta i automatski ih oba zauzeo. Dogodilo se to na parkiralištu na rivi u Supetru, a budući da je bila gužva, Danijela je odlučila prijaviti ovog vozača.

Kada je došla do mladića koji radi na parkiralištu i zatražila da se kazni vozač, on je, pogledavši tablicu automobila, rekao kako ne može zvati policiju jer zna da je to automobil jednog policajca te da se ne želi "bosti s rogatima".

Danijelin status prenosimo u cijelosti:

– Odem u Supetar nešto obaviti, uđem na parking na Rivi koji je svake godine sve manji i manji, a cijena sve veća. Naletim na jedino slobodno mjesto i zateknem ovu situaciju. Iznervirana bahatošću ovog vozača, prijavim ga na naplatnim kućicama. Momak koji to radi vrlo ljubazno zatraži registraciju automobila i kaže da će sada zvati policiju da mu napravi kaznu. Pogledao je registraciju i samo rekao: - Ne mogu tu ništa učiniti, znam tu registraciju, to je policajac! Neću se s rogatima bosti! Dakle, da sam to bila ja ili vi ili neki stranac dobili bismo kaznu, ali policajac koji bi trebao znati kako se parkira auto, k tome koristio je svoj osobni auto, ništa! Vrh bahatosti i nekulture! Čisti primjer kako zakoni nisu isti za sve i kako se neke službe boje njihove strogoće, poglavito u malim sredinama – napisala je ogorčena Danijela.

 

Odem u Supetar nešto obaviti, uđem na parking na Rivi koji je svake godine sve manji i manji a cijena parkinga sve veća....

Posted by Danijela Dvornik on Sunday, August 9, 2015

>> Možete li je prepoznati? Ova fotografija postala je pravi hit odmah nakon objave

Komentara 18

OV
over
13:24 09.08.2015.

trebala je zvati pauka

FR
franjo
18:32 09.08.2015.

Pitanje je kako su prije bili parkirani auti , lijevo i desno od ovoga. Slika je napravljena sigurno poslije kad su ova dva odvezla!

PU
pulizg
21:54 09.08.2015.

a ja na murteru platim parking mobitelom i jos dobim kaznu da ga nisam platio.ak prodje prodje.poslje mi se ispricavaju kad sam malo popizdijo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije