nižu se komplimenti

Danijela Dvornik pokazala novi imidž: 'Kakva promjena, izgledate barem deset godina mlađe'

Foto: Instagram
1/9
12.02.2022.
u 13:44

Udovica glazbenika Dine Dvornika, Danijela Dvornik (54) an Instagramu se pohvalila novom frizurom i iznenadila pratitelje koji su joj uputili brojne komplimente na račun izgleda.

Udovica glazbenika Dine Dvornika, Danijela Dvornik (54) na Instagramu se pohvalila novom frizurom i iznenadila pratitelje koji su joj uputili brojne komplimente na račun izgleda.

- Kažu da svaka promjena u životu započinje promjenom frizure. Momentalno,ništa ne bih mijenjala ali frizuru sam morala. Moja kosa je jako tanka i samim tim vrlo zeznuta za održavanje. Moja frizura je postojana samo nakon pranja i feniranja i možda drugi dan a već treći dan izgledam kao da me" polizala krava". Konstantno pranje i feniranja kose uzme svoj danak. Falilo mi je volumena. Ni maske ,ni šamponi nisu davali rezultate. Odlučila sam sebe počastiti za svoj nadolazeći rođendan ekstenzijama od prave kose. Sad se navikavam na grivu. I još se ne prepoznajem. Trebat će mi malo vremena . Sad konačno mogu skupiti kosu u pravi rep- napisala je Danijela uz fotografiju ispod koje su se nanizali brojni komentari pratitelja koji su oduševljeni promjenom,

"Kakva promjena, predivno", "Prekrasna", "Curetak", "Prije deset godina nisi bila tako mlada", "Izgledate mlađe", "Kao da imaš 20", "Izgledate barem deset godina mlađe", "Savršeno ti pristaje", "Divno, druga žena", "Baš te pomladilo", "Ti sve mlađa i mlađa", "Wow", samo su neki od komentara.

Danijela je nedavno pokazala ako se uređuje otkad živi na Braču. -Starim sa stilom. Tako sam odlučila. Ovdje me sunce zbilja motivira da se obučem i sredim pa taman za 'malo misto'. Ima nešto u ovom podneblju i suncu. Jednostavno mi dođe, prirodno. Tu sam svoja, tu sam ja. Tek sada spoznajem koliko mi je falio život uz more i sunce i cijeli taj đir. Moj đir- napisala je Danijela, a pohvalila se i kako se ponovno vratila vježbanju.

-Vratila sam se u teretanu, pa sad osim tri treninga s trenerom, imam i tri treninga samostalno. Dolazi proljeće i nekako mi raste i želja. Dobar je to osjećaj – stoji u opisu fotografije na kojoj je Danijela pozirala u sportskoj odjeći.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Mistborn
Mistborn
14:06 12.02.2022.

Čestitam svim tim njenim pratiteljima s pozitivnim komentarima. Triba bit stvarno dobronamjeran i ulogirati se, potražiti tu stranicu i napisati izričito pozitivne komentare. Na njima svijet ostaje... Da je po meni, napisala bih joj da se iebe. Pa hoće to shvatiti pozitivo ili negativno.. I don't give a shit...

SJ
Samo ja
14:09 12.02.2022.

Opet ovi niškoristi na javnoj sceni.. Ako dotična čita ovo nek se javi zašto i kako pridonosi Hrvatskoj državi.

NN
nista_ne_znam
13:53 12.02.2022.

Kako je Danijela krenula, uskoro će opet ući u pubertet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije