daria kinzer

Daria Kinzer: Dečko Béla najviše je vjerovao u moju pobjedu na Dori

'05.03.2011., Zagreb - Daria Kinzer ovogodisnja je pobjednica Dore i predstavljat ce Hrvatsku u Dusseldorfu. Daria Kinzer sa deckom. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
'Anto Magzan/PIXSELL'
06.03.2011.
u 20:00

– Sa 22 godine postala sam magistrica menadžmenta, a u idućih godinu dana planiram završiti i drugi studij, znanost o kazalištu, filmu i medijima. Sve što si u životu zacrtam, to i ostvarim - kaže 22-godišnja pobjednica.

Otkad je kao djevojčica s mamom Dubravkom i tatom Hansom-Jürgenom pratila svaki Eurosong, Daria Kinzer maštala je o tome kako će jednoga dana na tom natjecanju predstavljati Hrvatsku, domovinu svoju majke. San joj se ostvario u subotu navečer kada je kao debitantica izabrana za hrvatsku predstavnicu na Eurosongu koji se u svibnju odražava u Düsseldorfu.

Magistrica sa 22 godine

– Kada sam na internetu doznala o novom konceptu Dore, odmah sam se odlučila prijaviti. To je bila moja šansa – otkriva 22-godišnja pobjednica koju je u finalu bodrio i dečko Béla, austrijski pijanist s kojim je u vezi tri i pol godine. Iako je rođena u Njemačkoj, a od 11. godine živi u Beču, Daria je oduvijek osjećala da pripada Hrvatskoj gdje će se sada i preseliti. – Doći ću živjeti u Zagreb jer želim ovdje izgraditi karijeru pop-pjevačice – odlučna je Daria. Pobjeda na Dori dosad joj je najveći uspjeh u glazbenoj karijeri, no ova ambiciozna djevojka potkovana je i drugim znanjima.

– Sa 22 godine postala sam magistrica menadžmenta, a u idućih godinu dana planiram završiti i drugi studij, znanost o kazalištu, filmu i medijima. Sve što si u životu zacrtam, to i ostvarim. Glazbeno obrazovanje počela je u 11. godini školujući se za mjuzikl i jazz, a njezin životopis već broji nastupe u mjuziklima "Mačke", "Kosa", "Mala trgovina užasa"... – Bavila sam se i jazz-danceom pa za nastup u polufinalu Eurosonga planiram još doraditi plesnu koreografiju – otkrila nam je simpatična Daria.

Najbolji dar za rođendan

Ovih će dana s Borisom Đurđevićem, autorom pobjedničke skladbe "Lahor", snimiti demo-verziju pjesme na engleskom jeziku. Naime, Daria će u Düsseldorfu pjevati na engleskom. – Gotovo svi izvođači pjevaju na engleskom pa moramo i mi – ističe vođa grupe Colonia, kojemu će ovo biti prvo sudjelovanje na Eurosongu. Kako će "Lahor", odnosno "Break a Leg" zvučati u Njemačkoj, doznat ćemo 14. svibnja kada Daria pjeva u prednatjecanju. A dok ne prođe tu važnu stepenicu, mlada pjevačica ni ne razmišlja o pobjedi. No, priznaje da bi joj to bio najljepši dar za 23. rođendan koji slavi 29. svibnja.

Komentara 80

HA
handi
06:44 07.03.2011.

Bravo Spektaror, i još veči bravo Dariji. Spektator, bravo za komentar. Nemam prigovora ni sa jednom rečenicom.

RR
red_rad_disciplina
12:07 07.03.2011.

Wow kak je ona pametna, a ja sam potrošio 8 godina na faksu

OB
-obrisani-
02:22 10.03.2011.

bolesna ambicija na kraju kako god okrenete ostaje samo bolesna ambicija. Ili kako bi to narod mudro rekao, \" izvana huj iznutra fuj\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije