Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parnica

De Niro se razvodi, a supruga Grace odlučila mu je sve zagorčati

Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL
1/3
04.02.2019.
u 11:40

Trenutačno je najveći dio rasprave posvećen skrbništvu nad njihove dvoje djece; dvadesetogodišnjim Elliotom kojem je dijagnosticiran autizam i sedmogodišnjom Helen Grace.

Rastave hollywoodskih parova uglavnom idu u jednom od dva smjera; sporazumno ili glavom kroza zid. Robert De Niro trenutačno se nalazi u ovom drugom scenariju, a njegova bivša supruga Grace Hightower samo dolijeva ulje na vatru. 

– Ovo se sve može razriješiti u privatnosti i tiho iza zatvorenih vrata, ali Grace želi to učiniti javnim – govori izvor blizak glumcu koji je inače poznat po izbjegavanju iznošenja privatnog života u javnost.

De Niro je toliko opsjednut svojom privatnošću da je u prosincu prošle godine zatražio rastavu samo pod inicijalima, a sada ga Grace prisiljava da se pojavljuje na sudu i suočava s hordama novinara i fotografa u procesu, piše Page Six.

Prošli tjedan De Niro se pokušao sakriti od bliceva fotografa i otresito je prokomentirao: “Nisi baš pametan radeći ovako svoj posao.”

Par navodno ima potpisan predbračni ugovor, ali Allan Mantel, odvjetnik Grace Hightower, odbija dati dodatne informacije. Trenutačno je najveći dio rasprave posvećen skrbništvu nad njihove dvoje djece; dvadesetogodišnjim Elliotom kojem je dijagnosticiran autizam i sedmogodišnjom Helen Grace.

– On samo želi vidjeti djecu, a ona mu to otežava. On ima 75 godina i nije mu stalo do novca – govori dugogodišnji De Nirov suradnik.

– Robert se ne bi povlačio po sudovima, a i njoj bi bilo bolje bez toga. Međutim, ona želi natjerati Roberta da joj da manje novca – nadodaje ovaj izvor. Dvojac će izići pred suca ponovno u četvrtak.

Pogledajte koji poznati parovi su šokirali javnost razvodom u 2018. godini.

Ključne riječi

Komentara 9

SA
Samson
12:19 04.02.2019.

Hvala Sari Smojver, autorici ovog teksta, što je obrisala komentare čitatelja koji su ju upozorili da nema smisla De Nira nazivati "Kišnim čovjekom" pošto je tu ulogu u istoimenom filmu odigrao Dustin Hoffman. Naravno, sada u njenom tekstu više nema spomena Kišnog čovjeka.

LE
let3
14:26 04.02.2019.

Ona želi manje novca, pa se zato povlači po sudovima?

LI
liliZG
15:32 04.02.2019.

jedan od najgorih copypastegoogleprevoditelj tekstova u zadnje vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije