Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napunila 23 godine

Dikan objavio fotku prelijepe kćeri Lane, a pratitelji je odmah usporedili s prerano preminulom majkom

Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/8
04.07.2023.
u 13:37

Lana Radeljak u nedjelju je napunila 23 godine, a Dikan je na svom Facebooku objavio njezinu fotografiju uz koju joj je čestitao

Poduzetnik Josip Radeljak ne skriva da je ponosan na svoju kćer Lanu koju je dobio u braku s prerano preminulom kazališnom glumicom Enom Begović, a ovog ljeta navršit će se i dvadeset i tri godine od njezine pogibije na Braču.

Lana Radeljak u nedjelju je napunila 23 godine, a Dikan je na svom Facebooku objavio njezinu stariju fotografiju uz koju joj je čestitao. 

"Sretan ti rođendan, suho zlato tatino!" napisao je ponosni Dikan, a čestitkama su se pridružili i njegovi prijatelji. 

"Prelijepa na mamu", "Ista majka", "Mlada Ena", "Bože dragi, kako je lijepa", "Prirodno lijepa djevojka", "Predivna djevojka", "Savršena ljepota!",  samo su neki od komentara. 

Dikan često na svom Facebooku objavljuje slike kćeri, a svi njegovi prijatelji i poznanici se slažu da Lana neodoljivo podsjeća na majku. Lana je studirala u Milanu na Sveučilištu Bocconi, smjer ekonomiju i menadžment, a nakon studija vratila se u Zagreb.

Krajem prošlog mjeseca Dikan se pohvalio i da je postao djed. 

VEZANI ČLANCI

"Hvala Bogu i dobro nam došao, Adriane! Ben arrivato! Bienvenue! Welcome! Upravo nam je na svijet došao novi pripadnik plemena Radeljak! Morat ću s njime ozbiljno porazgovarati jer mi je sada priredio da sam, kažu, najednom postao NONO (dida po Vuku)!?", napisao je Dikan.

Brzo su se zaredali komentari pratitelja koji su mu čestitali, a javio mu se i odvjetnik Zvonimir Hodak koji je napisao: ‘Čestitam djede’, na što ga je Radeljak u šali opsovao.

Inače, Dikan je vrlo aktivan na Facebook profilu i često komentira stvari koje ga zanimaju. Dikan nije precizirao koje ga je od njegovo dvoje djece razveselilo prinovom. 

Radeljak iz prvog braka, s Desankom Bebom Lončar, ima 40-godišnjeg sina Lea koji je od 2013. u braku s odvjetnicom Ivanom.  

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio neugodnu situaciju koju je imao s Al Pacinom: 'Nikad si to neću oprostiti'

Komentara 5

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
07:29 05.07.2023.

Mogla bi mu biti unuka.

Avatar Povucimezarep
Povucimezarep
16:54 04.07.2023.

Čuj "suho zlato"?! Ako je tu tko suh....

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:32 05.07.2023.

Ima li Dikan curu? Ne vjerujem da je solo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije