Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FACEBOOKU

Dino Jelusić progovorio o odnosu s Tarom Thaller: 'Neugodno mi je'

Foto: Igor Kralj/Pixsell, Dario Njavro/HRT
1/7
16.04.2019.
u 11:07

Pjevač Dino Jelusić na svom Facebook-profilu prokomentirao je svoj odnos s glumicom Tarom Thaller. Ona se nije oglasila, no već je rekla da trenutačno nema dečka.

Nakon što su kamere showa "Zvijezde pjevaju" uhvatile pjevača Dinu Jelusića i glumicu Taru Thaller u trenutku koji je po mišljenju mnogih bio intiman – ona ga je navodno češkala po ruci – Dino je odlučio prokomentirati situaciju na Facebooku.

Foto: Facebook screenshot

“Apsolutno nemam komentara, ovo je toliko smiješno da je zapravo tužno. Neugodno mi je da me se povlači po medijima za ovakve bizarne i glupe stvari. Molio bih sve vas koji me znate i pratite moj rad da zaobilazite ovakve članke", napisao je mladi pjevač i dodao:

 "Često ljudima dojade ličnosti o kojima se ovako piše. Ovo nema veze sa stvarnošću i ne želim na ovakav način biti u medijima. Tu sam zbog pjevanja i jedino me to zanima. Ponosan sam na svoju partnericu što smo ovako daleko dogurali, ali portalima to očito nije bitno pa se traži žutilo – koje u stvarnom svijetu ne postoji, kao što je i ovo glupost", zaključio je Dino.

Tara se nije oglasila, a već je ranije rekla kako trenutačno nema dečka.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Ključne riječi

Komentara 4

PL
plavi123
12:50 16.04.2019.

Kako god da bilo, slatki su zajedno :) a naravno da je Tara san svakog pravog dečka :)

VR
Vrac666
16:27 16.04.2019.

Samo se vi povatajte to sve pišu od ljubomore

AN
Antonio1952
22:08 21.04.2019.

Uzivajte dok ste mladi, a na ove traceve ne obracajte paznju. Danas vise nema novinarstva, samo lazi i podvale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije