KONCERT ZA PAMĆENJE

Dino Jelusić prvi put nastupio kao član Whitesnakea: 'Ovo još nisam doživio'

Whitesnake
11.05.2022.
u 18:56

- Bilo je zanimljivo, prvi put u životu sam svirao klavijature cijeli koncert i pjevao 80 posto koncerta bez da sam stajao naprijed. Bilo je stvarno posebno iako je i dalje biti frontmen moj životni poziv - javio nam se Dino nakon koncerta,

Hrvatski glazbenik Dino Jelusić (29) sinoć je u Dublinu odsvirao svoj prvi koncert kao punopravni član Whitesnakea, jedne od najpoznatijih rock grupa svih vremena. 

- Bilo je zanimljivo, prvi put u životu sam svirao klavijature cijeli koncert i pjevao 80 posto koncerta bez da sam stajao naprijed. Bilo je stvarno posebno, iako je i dalje biti frontmen moj životni poziv - javio nam se Dino nakon koncerta, čiji je djelić podijelio na društvenim mrežama. Na snimci se vidi njegov solo na keytaru, budući da je njegov primarni posao u Whitesnakeu sviranje klavijatura, te je back vokal legendarnom Davidu Coverdaleu. 

Nakon koncerta u Dublinu, Whitesnake sutra nastupaju u Glasgowu, a zatim slijede Newcastle, London i Manchester. U Zagrebu ćemo ih gledati 2. srpnja na Šalati. 

Podsjetimo, krajem srpnja prošle godine legendarna britanska grupa Whitesnake, čiji su članovi među najpoznatijim rokerima u povijesti, objavila je na svojim stranicama kako je Dino njihov novi član. 

– Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak u grupu iznimno talentiranog Dine Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti – izjavio je David Coverdale, frontmen grupe Whitesnake.  Jelusić je na koncertu na Šalati tada nastupio sa svojim bendom Animal Drive kao predgrupa Whitesnakeu, kada mu je David pružio ruku i rekao ''Great seat, mate', a dvije godine kasnije uslijedio je poziv. 

VIDEO: Mia DImšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim' 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
20:45 11.05.2022.

Pa nije mu rekao valjda "Great seat, mate" nego "Great set, mate"!? Bravo Dino, ponosimo se tobom!!!

AN
ANNY
07:03 12.05.2022.

Super nastup, bravo Dino !

LA
lajh1985
19:40 11.05.2022.

O njemu i whitesnake vec toliko pricali mjesecima pa ja pomislio da on vec odavno nastupa, a kad ono tek sad prvi put nastupao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije