Sa osiguranjem

Angelinina i Bradova djeca otišla u šoping bez roditelja

angelina jolie
Foto: Press Association/Pixsell
1/9
13.05.2014.
u 09:32

Preslatka djeca Angeline Jolie i Brada Pitta rastu iz dana u dan, i to pred očima javnosti...

Preslatka djeca Angeline Jolie i Brada Pitta rastu iz dana u dan, i to pred očima javnosti. Ovih dana borave u New Yorku, stoga su se odlučili na šoping. Pax, Vivienne i Knox uhvaćeni su dok su kupovali u trgovini Lee Art.

Djeca su bila u pratnji osiguranja. Dok djeca kupuju i zabavljaju se na svoj način, Angelina i Brad promoviranju njezin novi film "Maleficent".

Foto: Press Association/Pixsell

>>Angie i Brad nježno se vole na premijeri filma u Lonodnu

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:16 13.05.2014.

I staje cudno,pa moja djeca idu svaki dan 5-6 kilometara do svoje skole pjesice,a o sopingu se i negovori,jer ima do bliznjeg grada 10 kilometara,i kroz sume,bez licnog obezbedjenja,a ovi neskiju kroz grad setati i ci u soping bez obezbedjnja

Avatar reference
reference
14:54 13.05.2014.

ali stvarno, koga boli ona stvar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije