Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STJEPAN HAUSER:

'Djeca su mi se u školi smijala jer nisam bio 'frajer' ili neka 'faca', nisam se mogao uklopiti'

16.06.2023.
u 13:39

Postao je svjetska zvijezda, što mu uspjesi i pune arene širom svijeta sa 2celllos, pobjede na prestižnim svjetskim natjecanjima, pa i sada kad ga na turneji predstavljaju kao "Hauser, buntovnik s violončelom", daju za pravo. I kao i obično, za Ekran nam se umjetnici otvore pa saznamo puno toga o čemu ga nitko do sada nije pitao, od ruganja djece u djetinjstvu, do teškog financiranja studija u Londonu, razočaranja ili pak uspjeha na brojnim natjecanjima, pa sve do "pucanja filma"

Komentara 6

AN
angelstorm21
16:40 16.06.2023.

Frajeri su danas u Njemačkoj po buauštelama, rade najgore poslove

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
22:46 16.06.2023.

“Buntovnik s violončelon”? Nije to nikakav buntovnik nego čisti mainstream.

VO
volimnju
22:30 16.06.2023.

ni sada nisi ni faca ni frajer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?