Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje dizajnerice

Djevojka Marka Pecotića u društvu zgodne sestre uživala je u dašku Milana u Splitu

Foto: Prosper Filipović
1/15
12.10.2023.
u 17:45

Hrvatska dizajnerica Ivona Glavaš u Splitu je s dragim joj ljudima proslavila uspjeh koji je njezina modna kolekcija postigla na Tjednu mode u Milanu

Uspjeh hrvatske dizajnerice Ivone Glavaš, koja je svoju kolekciju predstavila na ovogodišnjem Tjednu mode u Milanu, nije prošao neopaženo. Predstavila je deset kreacija, nakon čega je dobila sjajne kritike i nove poslovne ponude. Veliki karijerni uspon dizajnerica je proslavila u poznatom splitskom restoranu Zora Bila. Ovaj događaj nisu propustile poznate Hrvatice koje obožavaju Anovi kreacije. Ana Čagalj, Albina, Antonia Dora Pleško, Lorena Bućan, Barbara Kurtović, sestre Silvia i Sonja Dvornik, Valentina Đurić, Neda Makjanić Kunić, Marija Perić i Anđela Prolić, samo su neka lica koja su stigla čestitati uspjehu velikom uspjehu Anovia.

- Još uvijek mi se dojmovi nisu slegli, nekako nisam svjesna da su moje kreacije ‘prošetale’ Milanom. Kroz Anovi želimo poslati poruku da je sve moguće i da uvijek treba vjerovati u svoje ideje, želje i snove, ali i da ništa ne dolazi preko noći. Svaki trud se na kraju isplati - poručila je Ivona Glavaš. U prijestolnicu mode dizajnerica je donijela svoju viziju ženstvenosti, profinjenosti, elegancije i romantičnosti na Emerging Talents Milano, najvećoj internacionalnoj modnoj platformi u Milanu posvećenoj talentiranim dizajnerima. Nakon što je Anovi 'prošetao' Pallazo Viscontijem stigao je u Split. 

VEZANI ČLANCI

- Anovi danas vjerojatno ne bi bio gdje je, da nije ovih divnih ljudi koji nas podržavaju. Meni je uvijek prvo inspiracija raditi nešto što volim, ali me uvijek i inspiriraju događaji na koje želim ići ili životne situacije u kojima se želim pronaći i što bih ja u tom trenutku odjenula - rekla je dizajnerica.

Kako bi svi prisutni osjetili dašak Milana u Splitu, restoran je imao posebno uređenje za koje se pobrinula La Perla s cvjetnim dekoracijama. Atmosferu je pratila talijanska glazba, a za piće i hranu pobrinula se ekipa iz splitskog restorana Zora Bila, predvođeni vlasnicima i chefovima Sandrom i Danom Tahirović. Uzvanici su uživali u talijanskim specijalitetima uz poseban desert Canolli s Dida Božo džemom, a zasladili su se i personaliziranom tortom iznenađenja iz Bobisa.

GALERIJA Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala kada je imala 16 godina i kako se od tada promijenila

1/29

Uzvanici su imali priliku među prvima vidjeti najnovije kolekcije sunčanih naočala Optike M, popularnih torbica My Lovely Bag s potpisom Marije Perić, kao i nakita Prahir Fine Jewellery. Novu kolekciju na proslavi su nosile Ana Čagalj, Antonia Dora Pleško, Lorena Bućan, Barbara Kurtović, Valentina Đurić i Silvia Dvornik, a možete ih pogledati u fotogaleriji Prospera Filipovića, koji je svojim objektivom uhvatio najzanimljivije trenutke večeri koja je protekla u talijanskom stilu.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila kako je imati Lepu Brenu za svekrvu: 'Voli kuhati, često pravi ručak'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije