LEGENDARNI PJEVAČ

Dobre vijesti: Oliver je sve bolje, uživa u svojoj Veloj Luci!

Oliver Dragojević
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
16.05.2018.
u 16:50

Sad je u Veloj Luci, malo se makao iz Splita, jer je grad krcat. Počela je sezona, turisti, u Luci ima mir. Dolje je ipak malo manja gužva - kazao je Oliverov menadžer Neno Drobnjak

Zdravstveno stanje legendarnog Olivera Dragojevića se popravlja. Podsjetimo, legendarnom pjevaču je u kolovozu prošle godine dijagnosticiran karcinom pluća, a od tada se bori s opakom bolešću.

-  Oliver je dobro. Sve bolje i bolje. Još traje imunoterapija... Sad je u Veloj Luci, malo se makao iz Splita, jer je grad krcat. Počela je sezona, turisti, u Luci ima mir. Dolje je ipak malo manja gužva - kazao je Oliverov menadžer Neno Drobnjak za Slobodnu Dalmaciju.
Podsjetimo, Oliver se posljednji put oglasio u ožujku, tijekom izravnog prijenosa nagrade Porin iz Splita.

- Pozdravljam sve ljude dobre koji su bili oko mene i koji su me podržali u ovoj krizi. Čini mi se da još uvijek ima vremena za pjevati i svirati i ako se stvari poprave bit će to dobro. Iza mene je stala moja familija i svi ljudi koji su se trudili da mi bude što lakše, a pogotovo svi na onkologiji u Splitu - rekao je tada Oliver.

Dok se oporavlja u svojoj omiljenoj Veloj  Luci, Oliveru i dalje stižu poruke podrške na njegovom služebnom Facebook profilu.

- Nevjerojatno koliko je taj čovjek imao vremena za ama baš svakoga, a najjače od svega mi je što kad se on negdje pojavi, svi oko njega su nasmijani i pokazuju svoju najbolju stranu. Jednostavno izvlači najbolje iz svih koji ga okružuju. Želim mu što skoriji oporavak i da još dugo gušta u pjesmi, moru i opuštanju u krugu najdražih -napisao je njegov sugrađanin Neven.

Ključne riječi

Komentara 4

PO
pozornik66
19:22 16.05.2018.

Drž se legendo, želim ti brz oporavaki dobro zdravlje

PR
prajdali100
19:16 16.05.2018.

Ne daj se legendo ! Jedva čekam da te ponovo vidim i da zapjevaš.

DO
dom7
17:57 16.05.2018.

Nije vazna toliko duzina godina koje prozivimo,nego dali smo vrijeme provedeno na zemlji koristili da bi druge i sebe činili radosnijima...Ovaj Čovjek zasigurno je!Svako dobro Oli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije