Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije bila na koncertu

Dok je Danijela pjevala u Lisinskom, Viktorija Rađa javila se pratiteljima s molbom vezanom uz Grašu

Foto: Zeljko Hladika, Miroslav Lelas/Pixsell
1/9
09.03.2022.
u 13:19

Među okupljenima nije bilo Viktorije i Dine Rađe koji su ranije bili česti gosti Danijelinih nastupa. I dok je Danijela zabavljala publiku svojim najvećim hitovima Viktorija Rađa pratiteljima na Instagramu javila se s jednom molbom.

Pjevačica Danijela Martinović (50) sinoć je u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održala svoj veliki koncert koji je bio rasprodan danima prije nastupa. Velika dvorana bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a na koncertu su bila i brojna poznata lica poput Ive Todorić, Mirne Maras Batinić, Sandre Perković, a koncert nije propustio ni vjenčani kum Petra Graše, Tomaž Kavčič. Među okupljenima nije bilo Viktorije i Dine Rađe koji su ranije bili česti gosti njezinih nastupa. I dok je Danijela zabavljala publiku svojim najvećim hitovima Viktorija Rađa pratiteljima na Instagramu javila se s jednom molbom.

Naime, zamolila je sve one koji žele da daju svoj glas Petru Graši kako bi osvojio Večernjakovu ružu. Splitski pjevač nominiran je u kategoriji Glazbenik godine, a hoće li se tom laskavom titulom i okruniti saznat ćemo 19. ožujka kada se održava svečana dodjela najstarije medijske nagrade - Večernjakove ruže.

Foto: Instagram

U intervjuu koji nam je dao povodom nominacije Grašo je istaknuo da je sretan što je njegov rad prepoznat i prošle godine i što se nalazim među nominiranima, a prisjetio se i prve Večernjakove ruže koju je osvojio kad je imao samo 22 godine.

-Glazbom sam se počeo baviti kao devetnaestogodišnjak. S 22 godine iza mene su bile samo tri godine iskustva, platinasti album “Mjesec iznad oblaka “ i koncerti u kojima sam se odjednom našao u nekom novom vrtlogu života, stoga sam bio poprilično siguran da će glazba biti moj posao, moja ljubav i moj put. Kada si mlad i počinješ, svaka potvrda i nagrada ti je poticaj. Večernjakova ruža bila je jedna od veoma važnih i lijepih stvari koje su mi dale vjetar u leđa i dodatnu motivaciju - istaknuo je Grašo.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice

Komentara 6

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
14:07 09.03.2022.

Dok Danijela pjeva, Viktorija Radja.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
13:55 09.03.2022.

Bravo, pjevačica.

RO
roundtrain
18:45 10.03.2022.

Užas. Danijela, Viktorija Rađa... svo troje zajedno od škole imaju mali i veliki odmor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije