Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa bez supruge

Dok mu je supruga u Južnoafričkoj Republici, princ Albert od Monaka uživa u društvu slavne ljepotice

Foto: DPA/Pixsell, Reuters/Pixsell
1/5
07.10.2021.
u 23:15

Princ je nedavno posjetio suprugu u Africi, a sada se na premijeri filma zabavljao s poznatom glumicom.

Princ Albert II. od Monaka bio je na premijeri filma o Jamesu Bondu „No Time To Die“ u Monte Carlu, ne bez supruge, princeze Charlene, koja je i dalje u Južnoafričkoj Republici. Ono što je javnost odmah primijetila je kako se princ bez svoje princeze vrlo dobro zabavljao u društvu ljepotice i poznate glumice Sharon Stone. Tako su se njih dvoje prilikom susreta poljubili u obraz i nastavili se zabavljati i ugodno čavrljati dok su pozirali fotografima.

Ova slavna glumica izgledala je vrlo počašćeno što se nalazi u prinčevu društvu, a mnogi su primijetili kako Stone jako sliči princezi Charlene od Monaka .

Podsjetimo, princeza Charlene je sredinom svibnja otputovala u Afriku i od tada se nije vratila princu te je propustila nekoliko bitnih događanja u njihovom zajedničkom životu, između ostalog, nije bila na proslavi svoje godišnjice braka te odlaska njihove djece, blizanaca princa Jacquesa i princeze Gabrielle, u školu. Međutim, princ Albert je s blizancima u kolovozu otišao u posjet princezi u Južnoafričku Republiku. Dodajmo kako je „najtužnija princeza na svijetu“ otputovala u Afriku kako bi sudjelovala u akciji spašavanja nosoroga, ali se sve zakompliciralo zbog njezinih zdravstvenih razloga, odnosno zahvata podizanja sinusa i koštanog transplantata koji je napravila prije odlaska kad dio pripreme za zubne impantate.

Međutim, mnogi smatraju da je princeza zapravo otišla iz Monaka jer je nezadovoljna u braku, no princ Albert je to opovrgnuo.

"Princeza Charlene nije otišla jer je bila ljuta na mene ili na bilo koga drugog. Otišla je kako bi onda preispitala rad svoje Zaklade i uzela malo slobodnog vremena kako bi ga provela s bratom i prijateljima. Njezin je boravak trebao trajati samo tjedan dana, maksimalno 10 dana, no još uvijek je tamo jer je imala infekciju i određene medicinske komplikacije uzrokovane njome", rekao je princ Albert u nedavnom intervjuu za magazin People.

VIDEO Pjevač R.Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa: Iskorištavao je i seksualno zlostavljao mnogo mladih žena i maloljetnica

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije