Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CMC festival

Dok se klape natječu u pedalinama Feminnemke dijele autograme

CMC festival,  (1)
Foto: pixsell
1/7
11.06.2011.
u 11:22

U Vodicama je u petak koncertom Hladnog piva počeo dvodnevni spektakl domaće glazbene produkcije, koncerata, ali i dobre zabave

Vodice su od petka doista glazbeni centar Hrvatske. Naime, tamo su se okupile brojne domaće zvijezde ne bi li nastupile na dvodnevnom CMC festivalu koji bez nagrada promovira novosti domaće glazbene produkcije.

Odlična glazbena događanja u petak su koncertom započeli dečki iz benda Hladno pivo, a subota je rezervirana za pravi spektakl uoči kojeg će tamo nastupiti:

Bepo Matešić i David Ricov, Boris Novković, Colonia, Dražen Zečić, Eni, Feminnem, Hari Rončević, Ivana Kovač, Jacques Houdek, Jole, Karma, Kim Verson, Klapa Godimenti, Klapa Kampanel, Klapa Sv. Florijana, Klapa Sv. Juraj, Kraljevi ulice, Luky, Magazin, Minea, Neno Belan, Prva liga, Žanamari,...

No u petak su krenule već i popratne aktivnosti i sportsko natjecanje klapa u vožnji pedalinom. A dok su se oni natjecalji seksepilne cure iz grupe Feminnem djelile su malim obožavateljima autograme na plaži.

Ključne riječi

Komentara 1

TA
tatacroata
20:20 11.06.2011.

Nemogu docekati da sve sve poudavaju i konacno maknu sa scene! Ajmo, ima valjda jos neki slobodan nogometas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije