Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Louis Vuitton

Domaća pjevačica pozirala u kombinaciji skupljoj od 9000 kuna: "Ovaj je outfit čekao neku večeru"

Foto: Instagram
1/8
26.08.2021.
u 14:21

Pjevačica Pamela Ramljak (41) pozirala je u upečatljivoj kombinaciji. Žutu haljinu kombinirala je s cipelama i remenom poznatog francuskog luksuznog brenda Louis Vuitton s prepoznatljivim "LV monogramom".

Pjevačica Pamela Ramljak (41) pozirala je u upečatljivoj kombinaciji. Žutu haljinu kombinirala je s cipelama i remenom poznatog francuskog luksuznog brenda Louis Vuitton s prepoznatljivim "LV monogramom". I dok se remen može pronaći na službenoj stranici brenda i cijena se kreće od oko 3100 kuna (420 eura), sandale više nisu dostupne, no prodavale su se na partnerskoj stranici,a cijena im je bila vrtoglavih 6000 kuna (800 eura).

"Ovaj outfit čekao je neku večeru na moru s kumovima i mužem, ali kako to obično biva... Prvo Antun viroza, pa Maria, onda nenadani raniji povratak u Zagreb i ništa od toga. Sad ovakva čekam muža možda me negdje izvede", napisala je Pamela uz fotografiju, a pratitelji su joj ispod objave napisali brojne komentare.

Foto: Louis Vuitton

"Ajde ti lipo skini tu haljinu pa ga čekaj. A ovo obuci na kavu nekad sljedeći tjedan", napisala joj je Neda Parmać. 

"Predivna", "Wow, predivna", "Žuta je definitivno tvoja boja", Žuta ti odlično pristaje", samo su neki od komentara, a jedna pratiteljica poručila joj da će ona čuvati djecu jer ona "ovako zgodna mora van". 

Foto: Instagram/ pamelaramljak

Inače, pjevačica je početkom 2017. godine rodila sina Antuna, a prošlog ljeta drugi put je postala mama kada je na svijet donijela djevojčicu Mariju. Iako su iza nje dva poroda, Pamela je brzo vratila liniju, a pokazala je to i nedavno izdanjem u kupaćem kostimu. 

Fotka u badiću skupila je mnoštvo lajkova, a pozitivni komentari ne staju. Među njima se našao i onaj voditeljice Mirne Maras koja je pjevačici ostavila emotikone pljeska i srca. Podsjetimo, Pamela je već ranije otkrila kako liniju održava vježbom. "Svaki drugi dan trbušnjaci i može nakon dva poroda", napisala je Ramljak. 

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
16:53 26.08.2021.

Isuse siđi.

SA
sani1
15:42 26.08.2021.

Jel’ to sve što ova nudja?

Avatar WheelOfTime
WheelOfTime
15:20 26.08.2021.

Eto... a onaj neki Michael Jordan, za kojeg nitko nije čuo, umjesto Vuittona nosi nekakav Kárton kuver....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije