Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednička kandidatura

Domaći komičar koji se fotkao u tangama kreće u utrku za Pantovčak!

Davor Jurkotić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/6
11.10.2019.
u 15:00

U utrku za Pantovčak uključio se riječki voditelj i komičar Davor Jurkotić.

Broj kandidata za Pantovčak je sve veći! Najnoviji na listi kandidiranih je riječki voditelj i komičar Davor Jurkotić koji je kandidaturu objavio fotografijama na Facebooku.

Pozirajući ispred svog štanda u središtu Zagreba, svi bi pomislili da se radi o šali, međutim Jurkotić je za Večernji list potvrdio da se radi o stvarnoj kandidaturi.

- Krećem u utrku za Pantovčak. Moja emisija je moja kampanja - rekao nam je u kratkom razgovoru nakon što smo uočili objavu.

- Danas sam svečano objavio kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske #JurkotićPredsjednik - napisao je u objavi na Facebooku.

Inače, komičar je poznat po objavi iz 2017. godine kad je pozirao u polugolom izdanju i izazvao salve smijeha na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Poput Maje Šuput, Jelene Rozge, Lidije Bačić i ja sam se odlučio ići tim putem i zaraditi pare dobrim pjesmama! - napisao je tada uz fotografiju.

Ključne riječi

Komentara 10

SJ
Samo ja
16:09 11.10.2019.

Ako si ti komicar ja sam za nobelovu nagradu u kemiji,kemičar nisam hahah

Avatar indigo25
indigo25
15:22 11.10.2019.

Maaa too Care. Sad imam za koga glasati. Inače sam planirao nacrtati kurac na glačkom lističu. To inače radim na svim izborima.

ZI
Ziko
15:30 11.10.2019.

Kome je taj idiot komičan taj ima problema u životu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije