veliki dan

Domaći nogometaš izrekao sudbonosno 'da' samozatajnoj partnerici, a djelić atmosfere na društvenim mrežama podijelili uzvanici

Foto: Instagram screenshot
1/8
03.06.2024.
u 08:44

Davor Lovren (25) stao je pred oltar, a o njegovoj supruzi se u javnosti ne zna skoro ništa. Mladence je pri izlasku iz crkve dočekala bakljada, a djelić atmosfere na društvenim mrežama podijeli su uzvanici.

Produženi vikend je iza nas, a dok su ga neki iskoristili za odmor, drugi su se odlično zabavili te će svakako pamtiti ovaj datum. Naravno, govorimo o vjenčanjima, a sudbonosno 'da' proteklog vikenda izgovorio je nogometaš i njegova samozatajna partnerica. Davor Lovren (25) stao je pred oltar, a o njegovoj supruzi se u javnosti ne zna skoro ništa. Mladence je pri izlasku iz crkve dočekala bakljada.

Na svadbi je bio i poznati influencerski par koji publiku oduševljava svojim putovanjima Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević, a oni su dio atmosfere sa svadbe podijeli na društvenim mrežama. Na društvenim mrežama svoj ponos i sreću zbog velikog dana svog brata nije mogao sakriti ni bivši reprezentativac Dejan Lovren koji je pokazao kako se zabavlja.

Davor je za svoje je vjenčanje odabrao klasično crno odijelo te bijeli prsluk. Njegova odabranica nosila je dugu bijelu haljinu s volanima te, ako je suditi po fotografijama, ni jedno od njih nije moglo sakriti svoje emocije na ovaj veliki dan.

Inače, Davor je također nogometaš i to lijevo krilo, a trenutačno igra za Fortunu Düsseldorf.  Bivši je hrvatski reprezentativac za "U-20" reprezentaciju, a većinu svoje mladosti proveo je u Dinamu. Maksimir je napustio 2017. odigravši tek 37 minuta za prvu momčad modrih. Lovren je 2018. godine iz druge Dinamove momčadi za 750.000 eura prešao u spomenutu Fortunu.

GALERIJA Sin Roda Stewarta i njegova odabranica vjenčali su se u Dubrovniku

1/54

Podsjetimo, osim ovog vjenčanja na Jadranu je proteklog produženog vikenda organizirano i vjenčanje koje je privuklo članove slavne obitelji. Naime, radi se o vjenčanju Amerikanke konavosko-hercegovačkih korijena Nicole Artukovich i poznatog hokejaša Liama Stewarta, sina slavnog glazbenika Roda Stewarta i supermodela Rachel Hunter. Ovo slavlje ljubavi odvilo se u petak, kada je par s uzvanicima otišao na ceremoniju u crkvu svetog Ignacija na Jezuitima. Par je vjenčao pater Mirko Nikolić. Nakon ceremonije svadbena družina uputila se na tvrđavu Lovrijenac, gdje je proslava trajala do dugo u noć. Za svoj veliki dan Nicole je odabrala vjenčanicu iz concept storea domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović, Le Concept By Alex.

VIDEO Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta u crkvi sv. Ignacija

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar IvanR
IvanR
11:24 03.06.2024.

Nogometaš, jel mala manekenka iz fine Familie?

JO
jotomaja
10:37 03.06.2024.

Zanimljivo. Čim nije napuhana filerima ( jer one su "prekrasne" ) onda je samozatajna.

Avatar Orao
Orao
09:31 03.06.2024.

Ko je ovaj??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije