uživa

Domenica pozirala u kupaćem kostimu, a pratitelji ne staju s komentarima: 'Prezgodna'

Split: Pjevačica Domenica Žuvela
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/18
21.06.2022.
u 16:37

Pjevačica već nekoliko dana sa svojim pratiteljima dijeli svoje doživljaje s plaže, a sada ih je oduševila svojim izgledom.

Pjevačica Domenica Žuvela (29) već nekoliko dana na Instagramu objavljuje fotografije nastale pored more. Domenica pokazuje kako se opušta, a objavila je i fotku na kojoj na brodu pozira u kupaćem kostimu. Pjevačica na fotografiji nosi jednodijelni kupaći kostim bez naramenica, kosa joj je raspuštena, kleči na mreži i gleda u stranu. 

Pored nje je ostavljen bijeli šešir s plavom trakom i mašnom, a uz fotografiju pjevačica je stavila emotikon sidra. Pratitelji su je u komentarima odmah obasuli komplimentima. "Predivna lipotica", "Predivna", "Prezgodna", pisali su. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Podsjetimo, Domenicu je publika nedavno mogla gledati u showu 'Ples sa zvijezdama', gdje je kao posebnog gosta dovela sina Siniše Vuce, Vilibalda. Mnogi su zbog toga pomislili da su u vezi, no Domenica je kasnije u intervjuu otkrila kako je njen dečko odvjetnik Ivan Bačić.

- Kad sam počinjala karijeru, odlučila sam da ću dečka držati dalje od medija. Nisam tip osobe koji voli previše govoriti o privatnom životu, draže mi je uživati u intimi. Ako sam ja javna osoba, on ne treba biti - rekla je pjevačica koja je nedavno podijelila fotografiju na kojoj je pozirala s prijateljicama na plaži među kojima je bila i trudna Hana Huljić Grašo. Prema njezinim objavama na društvenim mrežama može se vidjeti kako uživa u moru ovih dana. 

VIDEO Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

 

Ključne riječi

Komentara 5

5S
505.scrtom
17:18 21.06.2022.

sasvim prosječna, kada pogledaš.

LU
lukborn
22:45 21.06.2022.

ma esktra je!

Avatar Marko
Marko
17:03 21.06.2022.

Dečko odvjetnik je rekao da je on to davno vidio..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije