PJEVAČICA

Domenica Žuvela potvrdila nagađanja te otkrila kako ju je Hana Huljić pitala da joj bude kuma

Foto: Instagram
1/16
05.02.2022.
u 15:45

Domenica ne skriva uzbuđenje te je otkrila da se osjeća apsolutno spremno i da se veseli ulozi kume.

Pjevačica Domenica Žuvela (29) potvrdila je nagađanja da će biti kuma na vjenčanju svoje prijateljice Hane Huljić i njezinog odabranika Petra Graše. Domenica ne skriva uzbuđenje te je otkrila da se osjeća apsolutno spremno te da se veseli. Otkrila je i kako ju je Hana pitala za kumstvo. 

- Nekidan smo baš pričale o tome i shvatile da se nismo nikad 'službeno' dogovorile, ali kad si s nekim tako blizak, a ona je za mene kao prava sestra, onda to dođe prirodno i nekako se podrazumijeva. Hana i ja ne moramo pričati, dovoljno je samo da se pogledamo i znam da u tom trenutku obje znamo što mislimo - rekla je za Dnevnik.hr te dodala da Hana nije zahtjevna mladenka. 

Žuvela je ispričala i da je zadovoljna Haninim odabirom. 

- Jednostavno kad se dvoje najboljih ljudi koje poznajem spoje, onda vam je sve jasno - rekla je te Grašu opisala kao iskrenu i predivnu osobu te sjajnog glazbenika. 

Podsjetimo, nedavno je otkriveno da će vjenčanje ovog estradnog para biti 19. veljače u crkvi u Splitu te da će prisustvovati samo kumovi i članovi obitelji. Otkriveno je i da će kum biti istaknuti sportaš Dino Rađa. Grašu i Rađu prijateljstvo veže drugi niz godina, a pjevač je bio 'svjedok' na vjenčanju sportaša i njegove odabranice Viktorije prije više od 20 godina.

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

 

Komentara 4

CO
cod
16:03 05.02.2022.

Zanimljivo,može nešto o toj šalici čaja koje je već blizu 20 kn.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:46 05.02.2022.

Hana? Jel još trudna?

DU
Deleted user
17:20 05.02.2022.

Predivna žena u moru gadnih i debelih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije