Otkrila je ljubi li opet

Doris Pinčić komentirala je glasine o novoj ljubavi s menadžerom iz Daruvara

Zagreb: Televizijski voditelji Doris Pinčić i Duško Ćurlić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/9
31.03.2022.
u 16:10

Voditeljica je rekla kako svog novog odabranika ne želi izlagati svjetlima reflektora jer nije javna osoba.

Vijest o novoj ljubavi s 13 godina starijim menadžerom u jednom trgovačkom lancu komentirala je voditeljica Doris Pinčić i potvrdila kako je u vezi s Davorom Guberovićem iz Daruvara.

- Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora - kratko je rekla za Gloriju. Voditeljica HRT-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska" nedavno je s novim partnerom osvojila Kilimanjaro i detalje te pustolovine podijelila je i s brojnim pratiteljima na Instagramu te je ondje objavila i fotografije na kojima je s Davorom. 

- Za nas je uspon trajao 6 dana i počeo je odmah u nedjelju, 2 sata nakon što smo došli s aerodroma. Ovaj polazak na planinu odmah po dolasku bilo bi bolje izbjeći i imati jedan dan odmora, ali zbog premalo dana na raspolaganju mi drugačije nismo mogli..preživjeli..Svaki dan penjali smo se u prosjeku od 6 do 8 sati, a posljednji dan hodali smo sve skupa 14 sati. U ovih šest dana prošli smo kroz gotovo 10 baznih kampova, spavali u šatoru (imali izvrsno vrijeme skoro sve dane osim jedne noći sa strašnim vjetrom..), i boravili smo sa našom ekipom nosača koji su se brinuli za naše stvari, postavljanje šatora i pripremu hrane. - ispričala je na Instagramu 33-godišnja Doris. Prije dvije godine voditeljica i glumica rastala se od glazbenika Borisa Rogoznice s kojim ima dvoje djece, a i njezin sadašnji partner iza sebe ima brak u kojem je dobio dvoje djece. 

VIDEO Akademija htjela izbaciti Willa Smitha s Oscara nakon incidenta: 'Mogli smo to i drugačije riješiti'

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Zavratnica
Zavratnica
19:01 31.03.2022.

U vrijeme ekonomske,moralne,vojne krize vijest o intimnom partneru Pinčić Rogoznice je krucijalna za našu budućnost kao i članci Jelene Veljače.

Avatar matezanki13
matezanki13
20:01 31.03.2022.

Daruvarac?

FN
Fr@njo
16:27 31.03.2022.

najljepsa zena ...tko je ima ,ima 15sticu na lotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije