Njezin karakter

Dr. Vrući kćeri dao ime Billie Beatrice

Erica Dane
Reuters
11.03.2010.
u 14:09

Glumac Eric Dane i njegova supruga Rebbeca kćer su dobili početkom mjeseca , no nisu joj htjeli odmah dati ime jer su željeli upoznati malenu i njezin karakter.

Eric Dane (37), kojeg gledamo kao dr. Vrućeg u dramskoj seriji “Uvod u anatomiju”, i supruga Rebecca Gayheart (38) otkrili su javnosti da su kćeri nadjenuli ime Billie Beatrice. Svoju prvu djevojčicu par je dobio početkom mjeseca, no s imenom su čekali jer su prije htjeli upoznati svoju bebu kako bi joj dali ime koje će odgovarati njezinu karakteru. Inače Rebecca je glumila u serijama "Beverly Hills" i "Reži me", a par je postao poznat izvan svijeta TV-serija nakon što im je mali kućni video procurio u javnost. U njemu bračni par dijeli krevet s atraktivnom Kari-Ann Peniche, bivšom američkom tinejdžerskom kraljicom ljepote.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije