zabava i pol

Dubioza Kolektiv, Kawasaki 3p i Adam Freeland u Koprivnici

Dubioza kolektiv
24.05.2012.
u 12:39

Nastupaju uoči jubilarne desete godišnjice legendarnog Partyloopa koji se sprema ove subote u dvorani Srednje škole u Koprivnici, a zabava će trajati do jutra

Zbog svjetske krize neki možda nemaju za rizle, ali za samo 70 kn mogu na koprivnički koncert godine, uz popularne bendove Dubioza Kolektiv i Kawasaki 3p te londonskog DJ-a Adama Freelanda, koji je prije tri godine bio nominiran za nagradu Grammy. Jubilarna deseta godišnjica Partyloopa sprema se ove subote u dvorani Srednje škole u Koprivnici.

Uz rasvjetne efekte i posebne vizualizacije, u pauzama će dubstepom atmosferu dizati DJ Torres, a posjetitelje će zabavljati i domaći bend Dead fish. Na scenu zatim stupa Kawasaki 3p, kako za sebe kažu, kombinacija iskrene šank-poezije, koji će dobro zagrijati atmosferu. Prava senzacija, Dubioza Kolektiv, bend koji svojim starim i novim hitovima “diže iz mrtvih”, centralni je događaj ludoga provoda, a svojim će ritmovima i energičnim nastupom sigurno zadovoljiti i najzahtjevnije glazbene sladokusce. Za šećer na kraju, svjetski poznati DJ Britanac Adam Freeland, svojim breakbeat-miksevima jamči vatreno iskustvo.

Partyloop je u deset godina djelovanja postao sinonim za nezaboravno glazbeno iskustvo i vrhunski provod pa tako organizatori, kao i svake godine, očekuju posjetitelje iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja. Ulaznice se mogu nabaviti u Šarenom dućanu u Koprivnici, kafiću Kaktus u Đurđevcu, Arcusu u Čakovcu, Aquamarinu u Varaždinu, knjižari Rockmark u Zagrebu, Oka baru u Bjelovaru i na internetskoj stranici Partyloopa. Spektakl počinje u 20 sati i trajat će do jutra.

Ključne riječi

Komentara 1

PA
partyloop
13:59 24.05.2012.

Ove subote dernek u Koprivnici !!!! http://www.facebook.com/events/231586073600889/ http://www.partyloop.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije