Nema stresa

Dubravko Merlić i Nina Badrić prijateljski ćakulaju u Dubrovniku

Dubravko Merlic
Grgo Jelavic/PIXSELL
21.08.2012.
u 22:00

Za Ninu je odmor gotov, a Merla ostaje još koji dan u Dubrovniku gdje s obitelji uživa u kupanju i druženju. Oboje kavu na terasi dubrovačke Gradske kavane smatraju ritualom

Kao i svako ljeto, Dubravko Merlić s obitelji, suprugom Željkom Ogrestom i djecom, ljetuje u Dubrovniku. A kako je taj grad meka za poznate, u njemu se odmara i Nina Badrić.

Bivši kolege iz žirija “Supertalenta” nisu propustili da se nađu i naćakulaju u dubrovačkoj Gradskoj kavani. Za Ninu je ljetovanje s ovom kavom gotovo jer danas se vraća u Zagreb, a Merla ostaje još koji dan.

– Kupamo se, uživamo u druženju s prijateljima po barkama, ali nismo zaboravili ni na kulturu! Uživali smo u predstavama Dubrovačkih ljetnih igara. Bile su fenomenalne! – rekao nam je raspoloženi Merlić.

Ključne riječi

Komentara 7

BA
barjak
23:23 21.08.2012.

Nije mi jasno ovo Merla ??? Bas su ovi nasi novinari tako strucni da i pokrstavaju ??? Ali ipak mi to netko od struke treba objasniti,

MA
maraton
09:50 22.08.2012.

Je li ova pivaćica dovela Eurosong u Hrvatsku?

Avatar Topgen
Topgen
23:04 21.08.2012.

Breaking news !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije