Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velike prijateljice

Dugo je nismo vidjeli! Nina Badrić pozirala s Leonardom Lončar: 'Sretan ti rođendan najljepša moja'

Foto: instagram
1/19
03.11.2023.
u 09:00

Ovaj put je pozirala s bivšom manekenkom i dizajnericom Leonardom Lončar s kojom se družila u jednom restoranu u Zagrebu. Slavile su Leonardin rođendan, a Nina joj je napisala u lijepu čestitku uz fotografije.

Pjevačica Nina Badrić na društvenim mrežama često objavljuje fotke s dragim ljudima. Ovaj put je pozirala s bivšom manekenkom i dizajnericom Leonardom Lončar s kojom se družila u jednom restoranu u Zagrebu. Slavile su Leonardin rođendan, a Nina joj je napisala u lijepu čestitku uz fotografije. 

"Moja ljubica, moj cvjetić, moja najljepša duša i princeza iz nekog drugog Svijeta...Sretan ti rođendan najljepša moja" stoji u objavi.  Lončar joj je brzo odgovorila: "Lijepa moja ljubičica! Volim te i jako sam sretna kaj dijelimo naše živote već duuuuuuuuugo godina! I još bumo dugo" poručila je, na što je Nina odgovorila: "Ne dam te nikome".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Podsjetimo, Lončar i bivši nogometaš Zvonimir Boban razveli su se 2021. godine nakon 28 godina braka. Par je odlučio odvojeno nastaviti živote, a Leonarda je već u nekoliko prilika govorila o razlozima njihovog razvoda i odnosu nakon ovog događaja.

Milan, Zvonimir Boban and his wife Leonarda walking in the center Zvonimir "Zorro" Boban, manager of Milan, a former footballer of Milan and the Croatian national team, walks through the streets of the center together with his wife Leonarda. /IPA/PIXSELL
Foto: Mimmo Carriero / IPA

-  Sada s Zvonimirom imam jedan lijepi odnos, indirektni. Puklo je ne zbog treće osobe, nego zbog treće stvari tako da smo se nakon 32 godine razdvojili, no ne žalim ni za čim - otkrila je Leonarda ranije u InMagazinu.
Sada je ponovno, za InMagazin progovorila o odnosu s bivšim suprugom te o djeci i tome kakva je prema njima.

 - Ja sam ti tipična ona kvočka koja raširim krila i samo da su mi svi ispod da mi ih nitko ne dira ni slučajno. Jako sam blaga i puno puno pričam. Mislim da bi radije oni htjeli koji puta da zveknem samo da prestanem pričati. Ja bih sve objasnila, pojasnila i onda tražim od njih rezultat da li su shvatili sve to. Ja sam više mama koja priča i koja je uvijek tu i pokazujem kroz sebe taj svoj odgoj i kakvi oni trebaju biti danas sutra i s svojom djecom i kakvi trebaju biti s prijateljima, i jedni prema drugima kao braća, ipak ih je petero. Tako da moraju poštivati jedni druge - ispričala je te dodala:

- Povjere mi se, naravno. Ne tražim... Imaju svoju intimu i apsolutno poštujem, ali pitam ih kako je bilo vani, s kim su bili, što su radili i tako. Onako sam na pol - mama frendica! - rekla je. Zatim se osvrnula i na odnos s bivšim suprugom.
- S mojim mužem? U divnim odnosima! Divnim, divnim, divnim! Što se tiče i s djecom...to smo sve skupa uklopili u jednu jako lijepu obiteljsku situaciju. Mislim da je to primarna stvar! - rekla je Lončar koja je iznenadila činjenicom da bivšeg supruga Zvonimira i dalje zove muž. 

- Da, i on mene ženom! To je divno, 33 godine smo skupa! - dodala je.
Inače, par je zajedno posvojio četvero djece. Prvo dijete, Mariju, par je posvojio krajem devedesetih, a 2003. godine obitelji je stigao Gabrijel. Kasnije su posvojili blizance, Martu i Rafaela, a 2009. godine bivši supružnici su postali biološki roditelji djevojčice Ruže. Leonardi su upravo djeca najbitnija u životu, a jednom prilikom otkrila je i neke detalje o njihovoj obitelji.

- Zvonimir je uvijek dio oko djece prepuštao meni, malo je površniji od mene. Ja sam u toj priči 'kvočka'. Kao i većina očeva čeka krajnji korak i onda pošizi, a ja stalno 'kvocam'- dodala je Leonarda koja se nakon razvoda vratila modi i dizajniranju.

VIDEO Mia Dimšić o zainteresiranosti za Aleksandru Prijović: 'Svi smo mi kao veliki čopor'

Komentara 1

Avatar AlagaiHora
AlagaiHora
13:33 03.11.2023.

E jesu ljubice 😏 i Tito je bio ljubičica bijela 🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije