Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije slučajnost

Duško Lokin nakon smrti supruge vraća se glazbi i predstavlja pjesmu znakovitog naslova

Zagreb: Pjevač Duško Lokin
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/9
19.05.2023.
u 09:03

Duško i Anuška u braku su bili više od 50 godina i poznavali su se još od školskih dana, a pjevač je u jednom intervjuu kazao je i kako je njihov brak bio skladan, a da ga je supruga samo desetak puta dočekala bijesna doma

Glazbeniku Dušku Lokinu u studenom prošle godine preminula je voljena supruga Anuška. Tijekom krstarenja prošle godine se zarazila koronavirusom i najprije se liječila u Turskoj, a zatim u Zagrebu i nažalost nije uspjela dobiti tu bitku. Otkako mu je supruga preminula Lokin nije nastupao i sada se polako vraća glazbi. Publika će ga tako uskoro gledati na CMC Festivalu gdje će predstaviti svoju novu pjesmu "Ti, samo ti"  i ovo će mu biti debitantski nastup na ovom festivalu. 

- Znakovita je naslova, znam. Ima svoju asocijaciju i to nije slučajno. Napisali su je Mario Mikšić i Ljubo Šeperić s kojima sam obišao cijeli svijet, ali to je vesela, pitka, ljetna pjesma, rađena s ciljem da se ljudi zabave, pjevaju - ispričao je nedavno Lokin za 24 sata i sada je predstavio i spot za ovu pjesmu.

Duško i Anuška u braku su bili više od 50 godina i poznavali su se još od školskih dana, a pjevač je u jednom intervjuu kazao je i kako je njihov brak bio skladan, a da ga je supruga samo desetak puta dočekala bijesna doma kada bi on dolazio u rane jutarnje sate iz večernjeg izlaska. - Moja je supruga svašta prošla sa mnom, i ovdje i po svijetu. Ona je pametna i tolerantna osoba, bivša bankarica pa je uvijek znala raspoređivati novac - rekao je jednom prilikom. Pričao je nedavno u intervju kako mu je jako teško bez nje, a najgori dio dana mu je večer kada se vrati u praznu kuću.

 

 

- Sve mi je najgore, svaki trenutak bez nje. Ući u stan, sjesti na kutnu garnituru i upaliti televizor. Ući u kuhinju, a nje nema. Svaki kutak u stanu, sve me podsjeća na nju. Sve slike, sve njezine stvari su tu i ne dam nikome da ih dira. Ništa neću micati. Jednom ću morati, ali ne još. Njezine osobne stvari, odjeću... darovat ću ih rođakinjama, obitelji, nekome, nešto će i djeca uzeti, ali još za to nisam spreman – rekao je za 24sata. Dušku su velika  utjeha kći Natali, unuka Tena, praunuka Nikki i praunuk Kaja i s njima će veći dio ljeta provesti u Zadru gdje je njihova ljetna baza i od tamo će ići na nastupe.

VIDEO Stipe Mesić otkrio Nevenu Ciganoviću o tome kako je savladao atentatora i tko uređuje njegove obrve

 

Ključne riječi

Komentara 2

FR
franjo
10:29 19.05.2023.

Uvik ista perika!

Avatar Bongozg
Bongozg
10:22 19.05.2023.

Dusko Lokin je sinonim za pojam 'trajna'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije