ogolila dušu

Ecija posljednjom objavom ganula pratitelje: 'Samo neka barba preživi što sam mu slagala'

Foto: Instagram
1/7
15.08.2020.
u 20:00

Osim što pažnju plijeni atraktivnim fotografijama svoje pratitelje Ecija s vremena na vrijeme počasti i dirljivim anegdotama iz vlastitog života.

Bivša TV i radijska voditeljica Ecija Ivušić poprilično je aktivna na društvenim mrežama, a osim što pažnju plijeni atraktivnim fotografijama svoje pratitelje s vremena na vrijeme počasti i dirljivim anegdotama iz vlastitog života. Učinila je i to posljednjom objavom koja je mnoge dovela do suza. Ecija je, naime, pratiteljima prepričala dogodovštinu s jednim starijim gospodinom koja ju je navela na razmišljanje.

1/7

"Srela jučer jednog barbu tu u Veloj Luci - 'Lipo moje, pa ti sve mlaja. Mora da te dobro pazi taj tvoj.'
A ja gledam, žao mi ga razočarat...
- Ma pazi, barba, pazi.
'Tako triba, dite moje. A moreš pazit i ti njega.'
- Ma pazim, barba, pazim ga.
'Ajde lipo, čuvajte dico jedno drugega.
- Čuvamo se, barba. Adio.
 ništa, vratila se kući svom psu i ptici, ali ima barba pravo - mlađa nego ikada. Mora da me dobro pazi 'taj moj' tj. ja. Čuvamo se. I dobro nam ide, eto već skoro 34 godine. Prvih tridesetak smo se nešto još lovile, ali zadnjih par godina smo evo čisto ok. Pazimo se.
A tko zna pazit sebe, zna pazit i druge. Vježbamo paženje i maženje. Jer možda psa uskoro zamijeni neki čuvar, ptice zamijene neke bebe... Ko će ga znat - Samo neka mi barba to doživi. Ako preživi što sam mu slagala. Ma preživit će. Preživit ću. Živit ćemo lipo. Svi mi. Svi vi. Živili - poručila je Ecija pa je svima uputila i jedan savjet.

Foto: Instagram screenshot

- I živila ljubav koja pokreće. Prema svima, svemu, sebi. Jer ništa ti ne vridi ako nije iz ljubavi, a i najmanja sitnica vridi ako je u ljubavi - zaključila je Ivušić.

Podsjetimo, Ecija se prošlo ljeto pohvalila vezom s nogometašem Nikolom Pokrivačem, no ta je ljubav potrajala svega nekoliko mjeseci.

- Ne želim zvučati dramatično ili tako nešto, ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N - napisala je Ecija uz fotografiju na kojoj izmjenjuje nježnosti s Nikolom u kolovozu prošle godine, a svega dva mjeseca kasnije izbrisala je tragove romanse i tako svima jasno dala do znanja da je njezino srce opet slobodno.

Ključne riječi

Komentara 1

NO
NoviCovjek
20:41 15.08.2020.

Ti trebaš postati life coach ko tvoje frendice. Sta bismo mi bez tih kapljica mudrosti. Nije bitno tko si u životu i sto si ostavio iza sebe, bitno je da dobro izgledaš. Šalu na stranu; Lipa moja... Moja mater nije našto najlipša na svitu, ali ima pozamašan broj djece i unučadi i svaki dan za stolom miriše hrana, smijeh, zajedništvo i ljubav. I nikad nije dosadno da se mater mora razmišljati koliko joj bora viri na licu. Mojoj dici baba je najbolja, najlipša i uvijek su sretni u njenom krilu.. a valjda ko tvoj pas u tvom,.. ne znam mozda smo i mi fulali i trebali smo kupiti samo ćukenja i ići na pilates..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije