Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularan kviz

Prva ekipa koja je pobijedila u 'Potjeri' nakon uvođenja nove valute: 'Sad mogu misliti koliko je to'

Foto: HRT screenshot
1/12
03.01.2023.
u 20:20

Natjecatelji Bruna, Hrvoje i Igor kući su otišli s 9500 eura, a igrali su protiv lovca Mladena Vukorepe koji je u završnoj potjeri imao čak četiri netočna odgovora.

Nova 2023. godina sa svojim početkom donijela nam je novu valutu, a do promjena je došlo i u iznosima nagrada u televizijskih showovima. Tako je HRT-ov kviz 'Potjera' promijenio iznose, a u današnjoj emisiji prva ekipa odnijela je novac u novoj valuti. Naime, ekipi koja je igrala jučer, u prvoj emisiji nakon Nove godine to nije pošlo za rukom, ali uspješni su bili Bruna, Hrvoje i Igor koji su podijelili 9500 eura. 

Ekipa je igrala protiv lovca Mladena Vukorepe, a u završnoj potjeri zajedničkim snagama napravili su 14 koraka prednosti. Iako je Mladen dobro krenuo, četiri netočna odgovora, koštala su ga igre. Natjecatelji su iskoristili njegove greške i vratili ga još tri koraka. Vukorepa je zastao na pitanju o omiljenom puhačkom glazbalu baroka, pitanju o broju venoznih srca lignje, nazivu autobiografije najmlađe dobitnice Nobelove nagrade za mir te imenu po kojem je poznatiji stripovski pilot i avanturist Jerry Drake. 

- Sad mogu misliti koliko je to eura - našalila se na kraju emisije natjecateljica Bruna

Podsjetimo, nakon uvođenja nove valute u popularnom kvizu, osim novčanih nagrada u euru promijenio se i iznos koji natjecatelji dobiju za svaki točan odgovor tijekom brzopotezne minute. Iznos koji su ranije osvajali bio je 3500 kuna, a sada se on nešto povećao te iznosi 500 eura.

VIDEO Neutješna obitelj i prijatelji oprostili su se od Massima: Posebno je proživljavao umjetnost

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije