zeleni redatelj

Ekološki osviješteni Guy Ritchie gradi solarne ploče za dvorac

guy
PIXSELL
22.08.2011.
u 15:00

Redatelj i bivši Madonnin suprug želi u svojem domu u Engleskoj koristiti energiju sunca, a u dvorištu već uzgaja voće i povrće koje zalijeva kišnicom

Ekološki osviješteni redatelj Guy Ritchie podnio je gradskom vijeću zahtjev da mu se dopusti da na polju pokraj svojeg dvorca u blizini Ashcombea postavi 200 solarnih ploča koje će mu osigurati da sunčevom energijom pokriva sve svoje potrebe za toplom vodom i električnom energijom.

Lokalni predsjednik gradskog vijeća Gordon Marks još nije pogledao planove koje mu je poslao redatelj filma "Sherlock Holmes" i bivši suprug pjevačice Madonne, ali čim uhvati vremena, promotrit će ih, rekao je za dnevnik Sunday.

Ovo nije prvi ekološki zahtjev poznatog redatelja. Naime, 2009. godine tražio je i dobio dopuštenje da na istom imanju u Engleskoj izgradi tri plastenika u kojima uzgaja voće i povrće koje se zalijeva isključivo kišnicom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije