PROMO

Ekran donosi intervjue s Milom Horvat i Sanjom Doležal

Ekran
VL
PR
Autor
PR članak
05.09.2013.
u 12:43

Voditeljica Mila Horvat spremna je za utakmicu Srbija - Hrvatska zbog koje ide u Beograd, a otkrila nam je i kako se izborila za svoje mjesto u muškoj redakciji

U novom broju Ekrana donosimo sve detalje o snimanju hit-serije "Igra prijestolja" koja se snima u Dubrovniku, a čija prva sezona starta na programu HTV-a.

Voditeljica Mila Horvat spremna je za utakmicu Srbija – Hrvatska zbog koje ide u Beograd, a otkrila nam je i kako se izborila za svoje mjesto u muškoj redakciji, odnose li se kolege prema njoj ravnopravno i kako se osjeća nakon što je pobijedila zloćudnu bolest.

Uoči nastupa na Bundekfestu 12. rujna Sanja Doležal, pjevačica Novih fosila, rekla nam je sve o svojih 30 godina u grupi i iskreno ispričala kolika je praznina ostala u njezinu životu nakon smrti supruga Nenada Šarića.

Na program RTL televizije u ponedjeljak se vraća "Sulejman Veličanstveni”, a mi donosimo najnovije detalje sa seta. Zlica nove RTL-ove serije "Tajne" Ksenija Pajić prisjetila se svojih skromnih studentskih dana, odrastanja u Rijeci i rekla nam koliko je boli odvajanje od kćeri koja kreće u samostalni život.

Sve to i više pročitajte u novom Ekranu, jer petak je dan za Ekran.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?