Formula ljepote i zdravlja

Elizabeth Hurley umjesto vina počela piti votku kako bi i dalje bila seksi

Liv Hurley
12.11.2009.
u 14:45

Glumica čije bi tijelo poželjela gotovo svaka žena, otkriva da nakon navršene 44. godine mora prijeći na ekstremnije dijetne trikove kako bi zadržala besprijekornu figuru.

Glumica Elizabeth Hurley, čije bi tijelo poželjela gotovo svaka žena, otkriva da nakon navršene 44. godine mora prijeći na ekstremnije dijetne trikove kako bi zadržala besprijekornu figuru. Tako je na domjencima počela piti votku jer ima manje kalorija od vina koje je dosad pila na takvim događanjima.

- Ne volim baš votku, ali popijem malu količinu pomiješanu s mnogo gazirane vode i limuna. Ima okus poput lijeka, ali navikla sam se - kaže seksepilna zvijezda koja sve manje glumi, a sve više pokazuje obline reklamirajući kupaće kostime.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije