Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss Universe

Elizabeti Burg u Las Vegasu nedostaju obitelj i dečko

Elizabeta Burg
Davor Puklavec/PIXSELL
Autori: mh,
01.12.2012.
u 11:02

Radujem se finalnom danu kad će me iz Hrvatske doći bodriti mama, sestra i teta. Nadam se da ću u međuvremenu skupiti još navijača, otkriva lijepa Elizabeta koja ne namjerava iskušati čari zabave u Las Vegasu.

Aktualna Miss Universe Hrvatske Elizabeta Burg (19) otputovala je na svjetski izbor koji se za tri tjedna održava u Las Vegasu. Misica otvoreno priznaje da bi se radovala ulasku među 15 najljepših, ali je svjesna jake konkurencije. U SAD-u će joj najviše nedostajati obitelj i dečko s kojim se redovito čuje preko Skypea.

– Radujem se finalnom danu kad će me iz Hrvatske doći bodriti mama, sestra i teta. Nadam se da ću u međuvremenu skupiti još navijača – otkriva lijepa Elizabeta koja ne namjerava iskušati čari zabave u Las Vegasu.

– Nemamo vrijeme predviđeno za lutanje po kasinima, a uz to nemam još 21 godinu pa i ne smijem zalaziti na takva mjesta – kaže Slavonka koja sigurno ne bi imala ništa protiv uspjeha koji je u Velikoj Britaniji na izboru za Mistera svijeta postigao naš predstavnik Vanja Grgec (25).

Zauzeo je četvrto mjesto i otkrio kako lijepo lice nije dovoljno. Grgec je, naime, uvjeren da se najviše bodova skupi pokazujući svoje talente.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije