Dirljiva objava

'Svaki dan mi je lakše podnijeti njegov odlazak znajući da je ostavio veliki trag na drugima'

ella dvornik
Foto: Instagram
1/6
08.07.2015.
u 12:08

Ella, kći Dine Dvornika, još se jednom na Facebooku prisjetila svog oca. Jedna od obožavateljica poručila joj je da bi njezine riječi kojima se prisjeća oca i kamen rasplakale

Prošlo je gotovo sedam godina otkad je ovaj svijet napustio legendarni Dino Dvornik. Iako se s gubitkom oca još uvijek teško miri, Ella Dvornik se na svojim društvenim mrežama često prisjeća prerano preminulog oca. Svojim objavama često izazove burne reakcije javnosti, ali i dirne do suza sve one koji su poznavali njezina oca ili poštivali njegov lik i djelo.

Ovog puta Ella je sa svojim fanovima podijelila jednu anegdotu iz Dinina rodnog Splita koja baš nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

– Sjela sam u lokalni birc u Splitu i upoznala zaštitara koji mi je nekoć čuvao tatu, počastila ga pićem i popričala o prošlosti. Divno je čuti sve te anegdote o kojima ne znam... Moj dragi tata je živio tisuću života i svaki dan mi je lakše podnijeti njegov odlazak znajući da je ostavio veliki trag na drugima. Nije samo u mom srcu nego i u onima koje je dotaknuo i to je ono sto te čini besmrtnim. Miss you Dino Dvornik, best dad in the world, rest in peace – napisala je Ella na svom Facebooku i zaradila gotovo 17 tisuća "lajkova".

Njezina objava naišla je na brojne pozitivne komentare dirnutih obožavatelja. 

– Draga Ella, Dino će vječno živjeti u našim srcima. Stvarno imaš na koga biti ponosna. Da je Dino tu, vjeruj, i on bi bio ponosan na tebe. Tvoje riječi kad pišeš o tati i kamen bi rasplakale. S koliko ponosa i ljubavi pišeš o njemu, predivno je... Hvala ti što dijeliš to sa nama!! – poručila je Elli jedna od obožavateljica.

 

Sjela sam u lokalni birc u Splitu i upoznala zastitara koji mi je nekoc cuvao tatu, pocastila ga picem i popricala o...

Posted by Ella Dvornik on 6. srpanj 2015

>>Ella istetovirala leđa u čast pokojnog oca Dine Dvornika

>>Dirljivom objavom prisjetila se legendarnog glumca

Komentara 7

MR
mrki69tua
13:17 08.07.2015.

Ali ova propala pjevačica nije otišla živjeti u Japan? Koga briga kako se ona osjeća, važno da joj je mater išla uzet šaku kuna dok joj se otac nije ni ohladio.

MP
mucki_provokator
16:01 08.07.2015.

Na sto licis dijete drago.. :(

KU
Kurciban
17:29 08.07.2015.

Grozno je kako si ovaj propali pokušaj pjevačice radi publicitet... Sreća pa je propali pokušaj novinara tu, da nam prenese ovu bitnu vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije