Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luda za modom

Ella Dvornik: Najskuplje cipele koje imam stoje 2000 kuna

ella dvornik
17.04.2011.
u 10:50

Kći Dina i Danijele Dvornik uvijek je sređena po posljednjoj modi, ali nije djevojka koja novac mahnito troši na krpice.

Ella Dvornik uvijek je sređena po posljednjoj modi, ali nije djevojka koja novac mahnito troši na krpice.

 

– Volim se srediti, ali uvijek dobro razmislim prije nego što nešto kupim. Možda je najskuplji odjevni predmet koji sam sama kupila cipele od 2000 kuna – kaže skromna Ella i dodaje: – A kada bih birala omiljene kreatore, odlučila bih se za kreacije Zorana Aragovića. Ella trenutačno radi na pjesmama za novi album, a uskoro snima i jedan spot.

Ključne riječi

Komentara 10

BL
bluesbob
11:14 17.04.2011.

Koji krelac daje medijskog prostora ovoj individui. Da joj stari nije riknul bila bi marginalka a ovak... Još jedna fufa u nizu našeg celebshity neba.

MA
Majur
11:37 17.04.2011.

Rugobo....fuj,da ti nije starog prala bi podove ili jurila stare bogatune....jad i bijeda

Avatar Klodi
Klodi
12:05 17.04.2011.

Tko je to? Jedna mala ružna radodajka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije