Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala svoju transformaciju

Ella Dvornik objavila fotke trbuha kad je imala 50, 57 i 58 kg: 'Više se ne obazirem na vagu'

Foto: Instagram
1/21
06.06.2023.
u 07:45

Influencerica je na svojem Instagram storyju objavila nekoliko fotografija na kojima se može vidjeti njezin trbuh kada je imala različit broj kilograma.

Influencerica Ella Dvornik (32) sa svojih 542.000 pratitelja dijeli različite trenutke. Ella govori o obiteljskom životu, poslu, novim pjesmama, operacijama, ali i svojem vježbanju. Naime, Ella ne skriva kako u posljednje vrijeme redovito vježba, a sada je pokazala i što misli o isticanju nečije težine kao vrijednosti. 

Influencerica je na svojem Instagram storyju objavila nekoliko fotografija na kojima se može vidjeti njezin trbuh kada je imala različit broj kilograma. Prva fotografija tako pokazuje njezin trbuh sada, kada ima 58,9 kilograma te se može vidjeti kako je savršeno ravan.

Druge dvije fotografije pokazuju Ellu s malo zaokruženim trbuhom, a tada je imala 50 i 57 kilograma.

- Razlog zašto se više ne obazirem na vagu - napisala je influencerica pored.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Ella se ne libi odgovarati ni na pitanja svojih pratitelja, a tako je nedavno progovorila i o  svojim plastičnim operacijama

- Znam da je tabu tema- započela je Ella tada, a potom svima savjetovala liječnika kod kojeg je ona išla. 

- To je vaše tijelo i vaš hram i ima da idete na najbolje – rekla je pa potom pozvala pratitelje da ju bez ustručavanja pitaju sve što ih zanima za tu temu. Jedno do najčešćih pitanja bilo je ono za cijenu operacije.

VEZANI ČLANCI:

- Ljudi, svi me pitate za cijenu operacije grudi i nosa. Znači prije nekih 4-5 godina ja sam platila 4000 eura oboje. Ne znam kako je sad, ali koliko god da je, vrijedi vjerujte. Bar meni. Ne podnosim umjetne stvari koje izgledaju umjetno. Ja sam stvarno baš baš zadovoljna rezultatom – ali na vama je da odaberete- to je vaše tijelo. Ja dijelim pozitivno iskustvo, vi radite što vas je volja iskreno – rekla je. Jednu pratiteljicu je zanimalo i koliko traje oporavak poslije operacije te je li bezbolan kao što piše.

- Ma kakvi bezbolan – poručila joj je Ella kroz smijeh, a potom objasnila:

- Užas je. Bolje mi je bilo nakon carskog nego nakon operacije grudi. Ne možeš ni svjetlo upaliti. Meni su ispod mišića implanti. Tri-četiri dana si ful nepokretna i onda se samo odjednom digneš i odeš u shopping centar – odgovorila je pa dodala i da je nakon sedam dana nastavila s normalnim životom. 

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije