ponosna mama

Ella Dvornik otkrila što su njezine kćeri napravile nakon dugo vremena: 'Živim u trenutku'

Ella Dvornik
Foto: Instagram
1/22
04.10.2022.
u 07:00

Influencericu je razveselilo što su njezine djevojčice zaspale u poslijepodnevnim satima što se rijetko događa.

Influencerica Ella Dvornik (31) ponosna je mama dviju djevojčica: Balie i Lumi, a sa svojim kćerima često objavljuje različite fotografije. Dvornik pokazuje kako provode vrijeme te kako djevojčice odrastaju. Ovoga puta Ella je otkrila što su njezine kćeri učinile nakon dugo vremena.

Naime, Ellu je razveselilo što su njezine djevojčice zaspale u poslijepodnevnim satima.

- Rijetko se dogodi da mi netko od njih zaspe popodne. I tako je lijepo. Živim u trenutku – napisala je influencerica pored fotografije na kojoj se vidi kako i ona leži u krevetu te na licu ima veliki osmijeh

Foto: Instagram screenshot
Inače, Ella je nedavno otkrila kako smiruje svoje kćeri. Tada je nasmijala pratitelje objavom u kojom je otkrila svoj trik. 

- Rekla sam svojoj djeci da zadnja koja izađe iz kreveta dobije poklon koji god želi… Već je 17 sati, roditeljstvo level 9000 - stoji u videu na kojem Ella smireno pije pivo. 

- Nemojte se sad baš isprovocirati, ovo je šala. Ali je dobra ideja, napisala je u opisu videa koji je u manje od 12 sati dobio skoro 10 tisuća lajkova i brojne pozitivne komentare.

- Gdje si bila s idejama kad su mi klinci ustajali u 6 ujutro - napisala joj je Nives Celzijus, a Ella je odgovorila kako tada još nije rodila.

Podsjetimo, influencerica koja ima 545.000 pratitelja nedavno je u intervjuu za Večernji list progovorila o tome kako je odlučila smanjiti objave koje uključuju njenu djecu. 

- Pokušavam sad što manje dijeliti takve stvari jer ljudi znaju i djecu vrijeđati u komentarima, a to iskreno ne želim vidjeti ni gledati. Tu i tamo stavim neku fotkicu ili smiješni story, ali pokušavam u zadnje vrijeme da moj Instagram bude moj Instagram - kazala je. 

VIDEO Objavljen je i službeni uzrok smrti kraljice Elizabete koja je preminula u 97. godini

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:36 04.10.2022.

Pa otkud je te obrve presadila, s međunožja?

RO
RogaBabaroga
08:32 04.10.2022.

pa stvarno samo je ona mama i samo njena djeca ponekad spavaju a ponekad ne. hebo vas clanak. mislim da cu obrisat ovu aplikaciju i stavit neku pamstninu🤫

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije