Zavodljivo

Bliska osoba objavila kućnu snimku Elle Dvornik: 'Bez komentara'

Foto: Instagram/Charles Pearce
1/7
09.10.2016.
u 18:10

Trinaest godina stariji zaručnik Elle Dvornik pohvalio se njezinim zavodljivim plesom

Zaručnik Elle Dvornik (25) pohvalio se na Instagramu da ima dobar razlog zašto navečer radije ostaje kod kuće. Marketinški stručnjak Charles Pearce (38) sa svijetom je podijelio fotografije i video Elle kako izvodi ples na šipci.

– Bez komentara sam – poručio je trinaest godina stariji Pearce. Dok su neki pohvalili Ellin izgled i nazvali je pravom zavodnicom, drugima je njezin ples bio malo previše.

 

Night in... don't mind if i do )))

Fotografiju objavljuje Charles Pearce (@charles_pearce)

 

 

@elladvornik up up and away...

Videozapis objavljuje Charles Pearce (@charles_pearce)

 

 

No comment...

Fotografiju objavljuje Charles Pearce (@charles_pearce)

 

 

>> ‘Dokazali smo da nismo zemlja ustašija’

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
19:03 09.10.2016.

teško je kad djeca rano ostanu bez oca (

BI
bitcebolje
23:23 09.10.2016.

Ovaj komentar nije nikakvo sijanje mržnje prema dotičnoj djevojci, ali mi nikako nije jasno kako je ta cura tako popularna. Po čemu je ona zavrijedila slavu?( po pokojnom ocu?) Što je ona uspjela u životu?( Otići u London i naći dečka koji joj može biti tata?) Jadno je ovo hranjenje naroda sa takvim "vijestima" i stvaranje nekih "zvijezda" od tamo nekih bloggerica i tata-mi-je-bio-poznati-pjevač osoba. Ovakvi naslovi na naslovnici novina su uvreda za normalan um.

ME
melinda
21:48 09.10.2016.

Sta je tu cudno vjezba kod kuce kao i svaka druga striptizeta....Nista novo ni posebno jer se mora vjezbati isto kao i nogometasi trening

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije