komentari ne staju

Ella Dvornik podijelila urnebesni video u kojem Charles pokušava izgovoriti rečenicu na hrvatskom: Loša robinja

Foto: Instagram screenshot
1/10
21.12.2021.
u 07:00

Ovaj put je Ella snimila kako Charles uči hrvatski. Ovo nije prvi put da se marketinški stručnjak pokušava izboriti s hrvatskim riječima, a stvarno se trudi iako je, mnogi tvrde naš jezik jedan od najtežih na svijetu.

Influencerica Ella Dvornik-Pearce (30) na Instagramu je podijelila isječak iz jednog od svojih vlogova koje ove godine objavljuje sve do Božića. U njima pokazuje kako se priprema za Božić, te neke detalje iz obiteljskog života. To prati i njen projekt 'Adventella', povodom kojeg svakodnevno na Instagramu dijeli poklone svojim pratiteljima.  

Ovaj put je Ella snimila kako Charles uči hrvatski

Ovo nije prvi put da se marketinški stručnjak pokušava izboriti s hrvatskim riječima, a stvarno se trudi iako je, mnogi tvrde naš jezik jedan od najtežih na svijetu. 

 

U videu Pearce pokušava izgovoriti rečenicu, no ima problema s nekim riječima, što je posebno nasmijalo Ellu, a potom i njene pratitelje. 

Nije baš jasno što Charles točno želi pročitati u videu, ali spominje kako je 'Ella danas postala loša robinja".

Dvornik nam je inače ranije u intervjuu kazala kako misli da njen suprug zna puno više riječi nego što želi priznati. 

- Više nego što želi priznati. Uhvatim ga kako si prevodi neke razgovore. Sad moram paziti što govorim ispred njega.

Influencerica je početkom listopada otkrila pratiteljima da je povećala grudi, a sada se njima pohvalila u objavi. Ella je pozirala u crnom sakou, a vidi se da ispod njega nema grudnjak.   "Volim dane u mjesecu kad mi se moja “muška” energija pomiješa sa “ženskom” jel' se i vama to događa?" pitala je influencerica pratitelje ispod dvije zavodljive fotografije koje je objavila.  U samo par sati nakon objave dobila je za fotke čak nešto više od 15.000 lajkova, a komentari se ne prestaju nizati.
Ipak bilo je i negativnih reakcija. 

"Sorry Ella, ali s ovom transformacijom izgubila si sebe.. Izgledaš mi tako prozirno... Sjećam se kad sam te u Opatiji upoznala tad si mi bila kao raketa.. Sorry" napisala joj je jedna pratiteljica, a Ella joj je odgovorila kako je to ok i da je bitno da su svi sretni. 

VIDEO Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila i stajlingom u maloj crnoj haljini dubokog dekoltea

Komentara 1

DU
Deleted user
09:51 21.12.2021.

urnebesno? koja je to definicija urnebesa, dezmekasti stranac koji nesto pokusava na drugom jeziku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije