šala nije prošla

Ella Dvornik se pokušala našaliti s cjepivima, no razljutila je sve: 'Ne guraj nos u ono što ne razumiješ'

Ella Dvornik
Foto: Instagram
1/8
03.04.2020.
u 07:00

Njezina šala nije se svidjela pojedincima koji su protiv cijepljenja djece te su je odmah prozvali u komentarima.

Ella Dvornik pokušala se našaliti s cijelom situacijom oko pandemije koronavirusa i toga da trenutno nemamo cjepiva, no šala u komentarima nije dobro prošla

"Čak i antivax roditelji će s nama ovih dana tražiti cjepivo za koronu da pošaljemo klince u školu", našalila se Ella.

Ella Dvornik
1/12

Njezina šala nije se svidjela pojedincima koji su protiv cijepljenja djece te su je odmah prozvali u komentarima.

"Još jednom Ella pokazala da je skupljačica lajkova i tražiteljica pažnje, a ne pretjerano pametna. Razumljivo, od toga živi, pa će joj većina oprostiti i nastavljati je obožavati!", "Ella, doista ne guraj nos u ono područje koje ne razumiješ. Mi koji imamo djecu oštećenu od cjepiva, nije nam ovo smiješno ni u crnom humoru. Čak imam pravo reći srami se", "Ne, nećemo. I jako ružnu riječ koristite za roditelje čija su djeca oštećena cjepivom", "S nekim stvarima se fakat ne bi trebalo šaliti. Ovo je čista provokacija", pisali su u komentarima.

Foto: FIBA/Screenshot

No, bilo je i onih koji su shvatili Ellinu šalu i podržali je.

"Svi smo senzibilni prema djeci. Imam ih četvero. Ali nema potrebe da se ne shvati malo humora. Svako dobro vam želim", napisala je jedna pratiteljica.

 

Ključne riječi

Komentara 17

MI
mikeb
07:37 03.04.2020.

Nikad naučno dokazano da vakcine uzrokuju bilo kakvu komplikaciju. Ljudi riskiraju živote malene djece radi svoga neznanja.

OT
otrovnijezik
07:43 03.04.2020.

Priroda se našalila s njom, ne treba joj više.

IV
ivicin
07:32 03.04.2020.

ovoj dangubi manjka cjepivo.???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije