Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prinova

Elon Musk u tajnosti dobio još jedno dijete, sada ih ima jedanaestero

Elon Musk
Foto: JOE SKIPPER/REUTERS/PIXSELL
1/19
24.06.2024.
u 08:30

Milijarder je navodno dobio svoje treće dijete sa zaposlenicom Neuralinka Shivon Zilis ranije ove godine. Bebino ime i spol još nisu poznati.

Direktor Tesle Elon Musk u tajnosti je dobio još jedno dijete, javlja Bloomberg. To znači da Musk sada ima jedanaestero djece, a ono po čemu su se istaknuli u javnosti su svoja neobična imena. Naime, milijarder je navodno dobio svoje treće dijete sa zaposlenicom Neuralinka Shivon Zilis ranije ove godine. Bebino ime i spol još nisu poznati. 

Inače, milijarder i Zilis imaju i blizance Stridera i Azure koji su rođeni u studenom 2021. Mališani su stigli samo mjesec dana prije rođenja kćeri Exa Dark Sideræl, zvane Y, koju su Musk i Grimes dobili uz pomoć surogat majke. Musk također ima sinove nazvane Techno Mechanicus i X AE A-XII s Grimes. S bivšom suprugom Justine Musk 2004. godine dobio je blizance Griffina i Vivian, a dvije godine poslije i trojke Kaia, Saxona i Damiana.

Sin Nevada, koji je rođen 2002. godine, preminuo je nedugo nakon rođenja zbog sindroma iznenadne smrti dojenčadi.

Dodajmo da ovo nije prvo Muskovo dijete koje je na svijet došlo u tajnosti. U rujnu prošle godine otkriveno je da je Musk s Grimes dobio sina Techno Mechanicusa, a vijest je objavljena u njegovoj biografiji iza koje stoji novinar Walter Isaason. 

GALERIJA Melodije Jadrana iznjedrile su nove hitove ljeta, a čarobnu večer zatvorila je jedinstvena Doris Dragović 

Elon Musk
1/42

Osim toga i druge obiteljske zgode ove obitelji često privlače interes javnosti. Zanimljivo je tako da je njegova kćer, jedna od blizanki koje je dobio s Justine, podnijela zahtjev za zakonsku promjenu imena i spola i rekla da više ne želi biti u srodstvu sa svojim ocem.

VIDEO Gudački orkestar uz vodstvo Mateja Meštrovića zasvirao u splitskoj zračnoj luci

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije