SLAVNI GLAZBENIK

Elton John oporavlja se od ozbiljne infekcije: 'Nažalost, zbog nje imam ograničen vid'

Elton John
Foto: REUTERS
1/8
06.09.2024.
u 07:00

Elton John oporavlja se od ozbiljne infekcije oka, a o svemu se oglasio na društvenoj mreži Instagram

Legendarni glazbenik Elton John obratio se obožavateljima na Instagramu te otkrio kako se preko ljeta borio s ozbiljnom infekcijom oka. - Preko ljeta sam se borio s teškom infekcijom oka zbog koje, nažalost, imam ograničen vid u jednom oku. Oporavljam se, ali je proces izrazito spor i trebat će neko vrijeme da mi se vid vrati u zahvaćeno oko - poručio je Elton. U svojoj se objavi zahvalio "odličnom timu liječnika i medicinskih sestara", kao i svojoj obitelji, suprugu Davidu Furnishu i djeci Zacharyju i Elijahu, koji su se o njemu brinuli posljednjih nekoliko tjedana. Glazbenik se u tajnosti oporavljao u svom domu, a kako kaže, pozitivan je da će se u potpunosti oporaviti nakon nekog vremena.

Na njegovu su objavu reagirale tisuće i tisuće obožavatelja, kao i neke slavne zvijezde. "Šaljem ti puno ljubavi, Eltone. Želim ti brz oporavak. Volim te", napisala mu je Donatella Versace, a brz oporavak mu je poželjela i legendarna manekenka Linda Evangelista. Elton je i prošle godine imao zdravstvenih problema nakon što se spotaknuo u njegovoj vili u Nici. Nakon pada je na kratko završio u bolnici, a sve je potvrdio njegov glasnogovornik. - Možemo potvrditi da je, nakon jučerašnjeg pada u njegovom domu u Južnoj Francuskoj, Elton posjetio lokalnu bolnicu kao mjeru opreznosti. Nakon pregleda, pustili su ga odmah ovo jutro i sad je nazad kod kuće - rekao je tada.

Glazbenik se u tajnosti borio i s rakom prostate te je išao na operaciju 2017. godine. Podsjetimo, nedavno su osobne stvari Eltona Johna prodane na aukciji za gotovo osam milijuna dolara. Gotovo sto tisuća dolara za srebrene čizme Eltona Johna i otprilike dva milijuna dolara za triptih uličnog umjetnika Banksyja iz njegove kolekcije, a svi su predmeti ove glazbene ikone prodani u New Yorku za pozamašnu svotu novca. Od 28. veljače aukcijska kuća Christie's vodi seriju od osam prodaja, fizičkih i online, a kolekcija ovog 76-godišnjaka uključuje i glam rock kombinezon boje slonovače i zlata iz ranih 70-ih godina koji je dizajnirala Annie Reavey, a koji je prodan za 12.600 dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

 

FOTO Kate Middleton više ne nosi vjenčani prsten koji je ranije pripadao Diani! Otkriven je i razlog

Elton John
1/29

 

VEZANI ČLANCI:

 

Kolekcionari su davali zbilja odlične ponude, a Johnov klavir postigao je više od 200.000 dolara, a pak njegove sunčane naočale, koje su ujedno i ključan element pjevačeva prepoznatljivog izgleda - pronašle su kupca za vrtoglavih 22.680 dolara, zapravo deset puta više od početne procjene. Većina ovih predmeta dolazi iz njegove luksuzne kuće u Atlanti u Georgiji koja mu je služila kao baza za američke turneje, a koju je nedavno i prodao. 

Elton je sa svojim suprugom Davidom Furnishom pokazao koliko zapravo dobar ukus ima za suvremenu umjetnost, a u svojoj kolekciji ima djela umjetnika Andyja Warhola, Keitha Haringa, Roberta Mapplethorpea i Richarda Avedona. Ovaj glazbenik koji je poznat po hitovima Your Song, Rocket Man i Sacrifice, predanosti u borbi protiv HIV/AIDS-a te svojim kostimima svoju oproštajnu turneju priveo je kraju prošle godine. 

 

VIDEO: Preminuo frontmen benda Riblja Čorba Bora Đorđević

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije