ZVIJEZDE

Elton John s vampirima

08.05.2003.
u 00:00

NEW YORK - Elton John i Bernie Taupin postavit će na broadwayske pozornice spektakularni mjuzikl "The Vampire Lestat".

- Bit će to mračna, seksi i zastrašujuća priča - kazao je Bernie. U cijeloj produkciji sudjelovat će i poznati pjevač koji je već radio na kazališnim uspješnicama poput "Aide" i "Kralja lavova". Elton je dodao kako će mjuzikl, utemeljen na djelu Annie Rice, biti gotov do kraja godine, a premijera se očekuje 2005. (Zo. Š.)

50 CENT

Koliko obožavatelja toliko i tužbi

Newyorški kirurg optužio je repera 50 Cent zbog 32 tisuće dolara duga koji nije podmirio nakon operacije prostrijelnih rana koje je "zaradio" u pucnjavi prije tri godine.

- Dr. Paksima izjavio je da je 50 Cent drag i karizmatičan čovjekpa se nadamo dogovoru - rekao je odvjetnik kirurga. Liječnikova tužba bit će, čini se, mačji kašalj jer je repera tužio i promotor njegova otkazanog koncerta u Boisou - i to za 5 milijuna dolara. (I. S.)

Britney iznenadila Farrella

TORONTO - Iako Britney Spears uporno negira ikakvu ljubavnu vezu s Colinom Farrellom, njezina djela pokazuju suprotno. Naime, prošloga je tjedna pop princeza iznenada posjetila Toronto gdje Farrell snima svoj novi film "S.W.A.T.". Usred snimanja rečeno mu je kako ga u njegovoj kućici na setu očekuje "specijalni paket" koji hitno treba podići. Glumac je pohitao u kućicu gdje ga je dočekala "specijalno upakirana" Britney. (I. S.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije