NA PREMIJERI DOKUMENTARCA

Elton John zabrinuo fanove izjavom o zdravlju: 'Da vam budem iskren, nije ostalo puno'

38th Annual Rock & Roll Hall of Fame Induction Ceremony in Brooklyn
Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS
1/13
07.10.2024.
u 06:00

Legendarni glazbenik pojavio se na aktualnom New York Film Festivalu gdje je premijerno prikazan njegov dokumentarac 'Elton John: Never Too Late'.

Britanski pjevač, spisatelj i pijanist Elton John (77) nakon završene prošlogodišnje turneje 'Farewell Yellow Brick Road' otišao je u glazbenu mirovinu, a u međuvremenu se posvetio drugim područjima interesa. Tako se pojavio na aktualnom New York Film Festivalu gdje je premijerno prikazan njegov dokumentarac 'Elton John: Never Too Late'. John je prilikom predstavljanja filma odgovarao na pitanja novinara te se u jednom trenutku dotakao i svog zdravstvenog stanja.

- Da vam budem iskren, nije ostalo puno od mene. Nemam krajnike, adenoide ni slijepo crijevo. Nemam prostatu. Nemam ni desni kuk, ni lijevo koljeno, ni desno koljeno. Zapravo, jedino što mi je ostalo je lijevi kuk. Ali ja sam još uvijek ovdje. I ne mogu vam dovoljno zahvaliti, vi ste ljudi koji su me stvorili - izjavio je 77-godišnji Elton, nakon čega se zahvalio i svom suprugu, Davidu Furnishu, i dvojici sinova, Zacharyju i Elijahu, što su ga učinili najsretnijim čovjekom na svijetu.

GALERIJA: Elton John oporavlja se od ozbiljne infekcije: 'Nažalost, zbog nje imam ograničen vid'

38th Annual Rock & Roll Hall of Fame Induction Ceremony in Brooklyn
1/8

Naime, John i Furnish sklopili su civilni brak u prosincu 2005., a službeno vjenčanje održano je devet godina kasnije nakon legalizacije istospolnih brakova u Ujedinjenom Kraljevstvu. Starijeg sina Zacharyja (13) dobili su 2010. preko surogat majke. Njihov mlađi sin Elijah (11) obitelji se pridružio tri godine kasnije, također preko iste surogat majke.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, legendarni glazbenik prije mjesec dana se obratio obožavateljima na Instagramu te otkrio kako se preko ljeta borio s ozbiljnom infekcijom oka. - Preko ljeta sam se borio s teškom infekcijom oka zbog koje, nažalost, imam ograničen vid u jednom oku. Oporavljam se, ali je proces izrazito spor i trebat će neko vrijeme da mi se vid vrati u zahvaćeno oko - poručio je Elton. U svojoj se objavi zahvalio "odličnom timu liječnika i medicinskih sestara", kao i svojoj obitelji, suprugu Davidu Furnishu i djeci Zacharyju i Elijahu, koji su se o njemu brinuli posljednjih nekoliko tjedana. Glazbenik se u tajnosti oporavljao u svom domu, a kako kaže, pozitivan je da će se u potpunosti oporaviti nakon nekog vremena.

Na njegovu su objavu reagirale tisuće i tisuće obožavatelja, kao i neke slavne zvijezde. "Šaljem ti puno ljubavi, Eltone. Želim ti brz oporavak. Volim te", napisala mu je Donatella Versace, a brz oporavak mu je poželjela i legendarna manekenka Linda Evangelista. Elton je i prošle godine imao zdravstvenih problema nakon što se spotaknuo u njegovoj vili u Nici. Nakon pada je na kratko završio u bolnici, a sve je potvrdio njegov glasnogovornik. - Možemo potvrditi da je, nakon jučerašnjeg pada u njegovom domu u Južnoj Francuskoj, Elton posjetio lokalnu bolnicu kao mjeru opreznosti. Nakon pregleda, pustili su ga odmah ovo jutro i sad je nazad kod kuće - rekao je tada.

Glazbenik se u tajnosti borio i s rakom prostate te je išao na operaciju 2017. godine.

VIDEO: Reperu P. Diddyju prijeti teška kazna zbog seksualnog zlostavljanja i trgovine ljudima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije