TUŽNA GODIŠNJICA

Emotivna ispovijest Dujmićeve udovice: 'Rajko se nije znao nositi s današnjim svijetom'

04.08.2021.
u 08:00

– Posebno mi je teško jer je sad bila i godišnjica Oliverove smrti pa su mi emocije udvostručene. Rajko je bio poseban čovjek, on je bio iskrena emocija i veliko srce. Njegove su pjesme utjecale na mnoge generacije. Evo, danas imate mlade rođene 90-ih, pa i 2000-ih, koji slušaju njegove pjesme. To se stvarno prenosi s koljena na koljeno, radi se o velikoj ostavštini – kazala nam je Snježana Dujmić

Ključne riječi

Komentara 14

BE
berija
14:57 07.08.2021.

Rajko se nije znao nositi s današnjim svijetom? Da je bio manje pijan i drogiran, možda bi bio našao načina. Pokoj mu vječni, ali budimo realni. Sreća da je skočio pod cestu a da se nije zabio u kakav auto u kojem su bili roditelji s djecom. Ili psom, to bi onda bila drama.

DI
dino85
09:15 04.08.2021.

Ipak su ti svi veliki umjetnici nama običnim smrtnicima, koji gledamo kako će mo ušićariti na njima neku kunu, nedostižne visine, koji imaju svoj svijet. Naravno ima i onih drugih "umjetnika" koji kradu tuđe duše a time i djela. Divim se suprugi Miše Kovača koja ga svojom brigom o njemu, drži da ga još danas imamo.

TR
trinaest
10:59 04.08.2021.

Eh… sad je i gdja zvijezda….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije