NIJE MU JASNO

Enis Bešlagić objavio tužni video iz dječjeg parka: 'Što je ovo majko draga, dokle je ovo došlo?'

Enis Bešlagić
Foto: Instagram
1/9
30.10.2022.
u 12:53

Ono što ga je neugodno iznenadilo je da na igralištu uopće nije bilo djece.   - U parku ima samo još poneki konstitutivni golub, djece nema i par Kineza... - napisao je Enis uz video, a u offu se može čuti i njegov komentar. - Što je ovo majko draga, dokle je ovo došlo? Ode i to - kazao je glumac u videu

Bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić (47) na svom je Instagram profilu objavio video koji je snimio na jednom dječjem igralištu u Sarajevu. Ono što ga je neugodno iznenadilo je da na igralištu uopće nije bilo djece. 

 - U parku ima samo još poneki konstitutivni golub, djece nema i par Kineza... - napisao je uz video, a u offu se može čuti i njegov komentar.

 

- Što je ovo majko draga, dokle je ovo došlo? Ode i to - kazao je glumac u videu. 

S njim su se složili i pratitelji u komentarima.  "Parkovi sve moderniji zahvaljujući izborima, ali sve prazniji zahvaljujući izabranima", "Joj tuga", "Moj Enise, doveli smo se u jedno mnogo ružno vrijeme, sami sebi krivi, a krivimo drugoga. Nažalost" su samo neki od komentara. 

Ipak, bilo je i onih koji smatraju da je snimka nastala u pogrešno vrijeme. 

"Ne znam jesam li ikad vidjela djecu u parku ovako rano radnim danom", jedan je od komentara. 
Inače, Bešlagić često ukazuje na nepravde u društvu. Kada je nedavno pročitao članak o tome kako su odbojkašice BiH spavale u podrumu umjesto u hotelskim sobama nije mogao sakriti svoj bijes.  

- Spavaju nam djeca po podrumima i onda se čudimo što je neko od sportaša otišao igrati za drugu reprezentaciju… Sram vas bilo! !! Sve vas, koji ste mogli i koji ste dužni da nešto učinite za našu djecu, jer ste na takvim pozicijama i prihvatili ste se tih obaveza da radite. A to za novac, a ne iz humanitarnih razloga… Uzimate sebi pravo da nekome odredite karijere i sudbine, gledajući samo svoj interes.. fuj !! - poručio je Bešlagić na Instagramu svima koji su odgovorni za ovu situaciju. 

Odbojkašica reprezentacije BiH Milana Božić na svom Instagramu je otkrila kako su ona i njezine suigračice u Sarajevu morale spavati u podrumu jer u hotelu nije bilo slobodnih soba. 

- Putovanje koje je krenulo od Ilijaša, Makedonije, Crne Gore, Rumunjske i treba se završiti u Sarajevu, mi dolazimo u hotel gdje zbog nedostatka soba, spavamo u podrumu, bravo mi. Hvala našoj državi na ovolikoj podršci i ovim uvjetima. Čast i zadovoljstvo je predstavljati BiH u kvalifikacijama za EP - napisala je na Instagramu Milana Božić. Zbog loše financijske situacije i tijekom ostatka kvalifikacija su znale spavati u autobusu.

VIDEO: Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake

 

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar jeremija1
jeremija1
13:30 30.10.2022.

"...Bešlagić ukazuje na nepravde...", ajde beži i s njim. Koliko ja iz ovog priloga vidim, Haso se u prvom redu sprda s konstitutivnošću narodaj, čitaj : Hrvata. To njega žulji i to ga muči, a nije mu prvi put ! Ko ni onom Hadžihafizoviću ili kak se već zove. Da je kod nas pameti, ne bi dobili angažman u Hrvatskoj nikad više !

DU
Deleted user
18:51 30.10.2022.

Bošnjak koji podržava komšića, da se Hrvati izbace iz vlasti, da se ukine konstitutivnost, a uredno zarađuje u HR jer u bih nema para, e to njega zulja, suncokreti isti svi ko jedan, al nece ici enise beslagicu

Avatar lola lola
lola lola
14:58 30.10.2022.

Umjesto da kuka I komentira I on I njegovi pratioci, nek uzmu djecu za ruke I u park! Djece nema jer ih roditelji ne vode. Ak nisu u skoli onda su doma pred televizorom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije