seksi pjevačica

Evo kako bi Severina izgledala kao anđelica VS-a

severina
Foto: Instagram
1/4
31.12.2014.
u 13:40

– Ako vam je hladno, ogrnite se perjem, savjetovala je Severina na Instagramu. Objavila je uz to i fotografiju na kojoj pozira u korzetu i s anđeoskim krilima

Severina je odlučila obožavateljima objasniti kako se ugrijati u ovim hladnim danima.

– Ako vam je hladno, ogrnite se perjem, savjetovala je Severina na Instagramu. Objavila je uz to i fotografiju na kojoj pozira u korzetu i s anđeoskim krilima. Imali smo tako prilike vidjeti kako bi Seve izgledala kao anđelica VS-a.

Lijepa pjevačica trenutačno se nalazi u Poreču sa sinom Aleksandrom, gdje će pjevati na dočeku Nove godine na glavnom gradskom trgu.

>>Severina i Aleksandar uživali u rađenju snjegovića

>>Severina oduševila obožavatelje provokativnim fotkama

Komentara 7

ST
strsljen2013
16:09 31.12.2014.

Kako bi? Znači nije ni približno. Ali možda kad bi je uspoređivali. Pa tko autoru ovog teksta daje novce za ovakvo pisanje? Uz toliko kako bi i možda s gomilom photoshopa i moja bi baba bolje izgledala od nje.

MA
matador007
21:11 31.12.2014.

Izgledala bi jeftino,kao i uvijek bez obzira što stavila na sebe.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:44 31.12.2014.

Avdjeli su nesto cisto, nevino, bozje. Spomenuta zena nije nista od toga. Usporedjivati je s andjelima je u najmanju ruku neukusno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije