OSVOJIO MILIJUN KUNA

Evo kako danas izgleda: Vedran Lovrenčić je bio četvrti pobjednik 'Big Brothera', ne viđamo ga često u javnosti

Zagreb: Posljedni Big Brother milijunaš je Vedran Lovren?i? iz Slavonskog Broda
Foto: puklavda
1/6
15.09.2024.
u 12:30

Osvojio je milijun kuna i postao četvrti pobjednik RTL-ova reality showa. Konobar je nakon pobjede rekao da ne razmišlja od odlasku iz Hrvatske.

Prije 17 godina iz Big Brother kuće, nakon 106 dana izolacije, kao pobjednik je izašao Vedran Lovrenčić iz Slavonskog Broda. Tada je imao samo 24 godine. Osvojio je milijun kuna i postao četvrti pobjednik RTL-ova reality showa. iako ga više ne viđamo često u javnosti,  Vedran je jednom prilikom bio gost u RTL-ovoj emisiji "Mala sestra", gdje je komentirao odnose stanara nove sezone showa, ali prisjetio se i svojih Big Brother dana. 

Foto: Facebook

 – Novac od Big Brothera brzo sam potrošio. Navire mi dosta emocija dok se prisjećam tog iskustva koje neću nikada zaboraviti. Sve i da hoću, ne mogu ga zaboraviti jer moji roditelji imaju 106 snimljenih DVD-a dok sam bio u BB-u – ispričao je tada Vedran. Njegova majka Katica prisjetila se kako ju je Vedran tražio popis kredita i minus kako bi sve platio, no ona je to odbila. 

VEZANI ČLANCI:

Priznaje da je bilo teških dana i da su u izolaciji emocije poprilično čudne i uzburkane.
– Plakao sam i ja, otišao bih na WC i tamo bih se muški isplakao – rekao je Vedran. Osvojeni novac iskoristio je za kupnju stana, okušao se u hip-hop vodama i oženio se. Ostvario se i u očinskoj ulozi. 

FOTO Oženio se sin košarkaške legende Tonija Kukoča, pogledajte predivne kadrove s vjenčanja

Zagreb: Posljedni Big Brother milijunaš je Vedran Lovren?i? iz Slavonskog Broda
1/20

Konobar je nakon pobjede rekao da ne razmišlja od odlasku iz Hrvatske. "Čak i pred izazovom ponuda za ne znam kakav posao! Želim ostati ovdje, šetati uz Savu, ići u teretanu i igrati košarku, naučiti svirati gitaru, biti onaj isti običan dečko kakav sam bio i prije ulaska u BB kuću" rekao je bivši ovaj BB pobjednik. 

VIDEO Vruća fotka! Nives Celzijus pratiteljima ubrzala puls: Pozirala na brodu, badić jedva zadržavao njene obline

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije