Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zlatna igla'

Evo kako su izgledala lica s domaće scene prije 16 godina: Maja Šuput je bila brineta, a Vesna Pisarović crvenokosa

ARHIVA - Zagreb: Jubilarna 70. obljetnica Zlatne igle
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/14
14.11.2021.
u 13:45

Pjevačica Maja Šuput tada je prošetala pozornicom u crno-ljubičastoj baršunastoj minici, topićem i prslukom, a na nogama je nosila visoke čizme.

U studenom 2005. prije točno 16 godina, održana je 70. obljetnica 'Zlatne igle', modne revije zagrebačkih obrtnika. Tada su prisustvovala brojna lica s domaće scene, a evo kako su izgledali. Pjevačica Maja Šuput tada je imala 26 godina, a njezin styling još nije bio 'pod palicom' Marka Grubnića. Maja je prošetala pozornicom u crno-ljubičastoj baršunastoj minici, topićem i prslukom, a na nogama je nosila visoke čizme. Pjevačica je u to vrijeme bila kovrčava brineta. 

06.11.2005., Zagreb - Jubilarna 70. obljetnica Zlatne igle, najvaznije revije zagrebackih obrtnika, okupila je brojna poznata lica iz javnog zivota. Maja Suput.
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Poduzetnica Snježana Schillinger, tada Mehun, nosila je pripijenu bijelu košulju koja j isticala njezin dekolte te traperice s cirkonima koje su bila tada u trendu i Dolce&Gabanna remenom. 

Na modnom događaju su se pojavili i glazbenici Vlado Kalember, koji je došao u odijelu, i Sandi Cenov kojem je društvo pravila supruga Ilina. Na 'Zlatnoj igli' družile su se i Alka Vuica i Vesna Pisarović, koja je tada bila crvenokosa.

06.11.2005., Zagreb - Jubilarna 70. obljetnica Zlatne igle, najvaznije revije zagrebackih obrtnika, okupila je brojna poznata lica iz javnog zivota. Vesna Pisarovic.
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Fotografi su zamijetili i voditeljicu Ivu Jerković, Big Brother zvijezdu Brankicu Čondu, vlasnicu modne agencije Tihana Harapin Zalepugin, opernu pjevačicu Sandru Bagarić i mnoge druge.

Inače, ovogodišnja revija 'Zlatna igla' održana je krajem rujna, a svoje je kolekcije predstavilo 15 dizajnera. Ovaj događaj održava se od 1935. godine, a oduvijek je privlačio poznate i slavne.

VIDEO Severina nam je otkrila gdje će provesti najluđu noć u godini

 

 

Komentara 3

Avatar Apsalar
Apsalar
14:20 14.11.2021.

A vidi okrugle Maje 😁 Da je nije izoperiralo, danas bi je Tatarinov poklonio svojoj ženi na uzici ka balon.

CA
cavecanem
15:51 14.11.2021.

Maja je jača od pokojnog M Jacksona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije