krenula je prodaja

Evo koliko ćete morati izdvojiti za ulaznice za koncert Domenice koji je najavljen osam godina unaprijed

Foto: PROMO
1/12
14.04.2022.
u 14:49

Pjevačica Domenica Žuvela (29) rezervirala je zagrebačku Arenu za svoj veliki koncert koji bi se trebao održati 8. studenoga 2030. godine, odnosno na njezin 38. rođendan.

Pjevačica Domenica Žuvela (29) rezervirala je zagrebačku Arenu za svoj veliki koncert koji bi se trebao održati 8. studenoga 2030. godine, odnosno na njezin 38. rođendan. Cijene karata za koncert kreću se od 100 do 400 kuna ovisno o poziciji. Najjeftinija karta je na parteru dok je najskuplja VIP loža za koju ćete morati izdvojiti 400 kuna.

Domenica nam je otkrila i zašto se odlučila veliki koncert najaviti osam godina unaprijed.

Foto: Screenshoot/Eventim

- Ta ideja za točno osam godina je došla jer se stvarno puno stvari poklopilo za nju. Prvo sam došla na ideju jer sam nakon jednog koncerta gledala prvi red u kojemu su bila djeca s otprilike 10 godina. I razmišljala sam: zamisli kad ih jednog dana budem vidjela kad budu punoljetni.. Bit će mi predrago da se oni sjete i kažu mi da su bili recimo na tom jednom koncertu u Dubrovniku. I tako sam razmišljala, ako je već tako, želim im za 8 godina pružiti još bolji, ma najbolji koncert gdje će pjevati i pjesme koje sad pjevaju. To je bila neka vodilja - ispričala nam je Domenica prvo i nastavila.

- Razmišljala sam, ako moj rođendan padne na petak, uzimam sigurno taj datum. I stvarno, prvi petak 8. 11. je 2030. godine. Toliko se toga poklopilo, moralo je biti ta godina- kazala je Domenica koja je na ideju došla prošle godine kada je to iznijela svojim bliskim suradnicima. U Zagrebu su već osvanuli i plakati koji najavljuju koncert, a kako se može vidjeti na stranicama, prodano je oko stotinjak karata.

Inače, Domenica je za svoj album prvijenac 'Ćiribu ćiriba' dobila Porina za najbolji album zabavne glazbe, a svojim pjesmama osvojila je srca publike. Neke od pjesama koja publika rado pjevuši su: 'Vidi se iz Aviona', 'Ljubavna limunada', 'Nema te svit' i mnoge druge.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije