Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljeni glazbenik

Evo zašto je Mladen Grdović privatnim avionom arapskog šeika hitno otputovao u Dubai

Požega: Maja Šuput i Mladen Grdović oduševili publiku na Trgu sv. Trojstva
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/19
18.06.2024.
u 10:20

Imućni arapski šeik veliki je Grdovićev fan pa je po njega poslao svoj privatni zrakoplov. Htio je da mu Mladen pjeva na proslavi.

Glazbenik Mladen Grdović ima velikog obožavatelja u Dubaiju. Imućni arapski šeik veliki je Grdovićev fan pa je po njega poslao svoj privatni zrakoplov. Htio je da mu Mladen pjeva na proslavi. 
"Došao sam malo kod mojih prijatelja u Dubai. Voli vas Mladen Grdović i evo pogledajte malo Dubai, dođite malo na izlet. Ovo je centar, tamo je jarbol. Stupnjeva je previše: 52. Kod nas se može tek sada kupati. Pozdrav iz Dubaija", rekao je pjevač za In Magazin

Osim u privatnom avionu, Mladen je dobio i priliku provozati se u jednom od šeikovih skupocjenih automobila. Objasnio je i kako se u šeikovu uredu vrte njegove pjesme. 

VEZANI ČLANCI:

"Uvijek se u njegovom uredu u najvišem neboderu na svijetu, kad on ulazi, moraju slušati moje pjesme, najviše voli Dalmatinac sam!" rekao je Grdović. 
Otkrio je i da šeik zna riječi pjesama. 

"Zna! Pjeva: 'Dalmatinac sam, tu sam rođen ja..." dodao je Mladen. 

FOTO Pogledajte kako je izgledalo Modrićevo vjenčanje prije 13 godine, Vanju je do oltara pratio Mamić

Požega: Maja Šuput i Mladen Grdović oduševili publiku na Trgu sv. Trojstva
1/26

Podsjetimo, Mladen Grdović ove godine slavi 45 godina karijere, a tim je povodom gostovao u "Dalibor Petko Showu" u ožujku: – Ovih 45 godina bilo mi je lipo. Sretan sam što sam živ i zdrav, da još uvijek mogu zabavljati publiku. Jedino za čim žalim jest što nisam mogao imati istodobno i sportsku i pjevačku karijeru – izjavio je Grdović, koji je nedavno objavio i novi CD "Za šaku ljubavi", koji je već nekoliko tjedana najprodavaniji album u Hrvatskoj.

Osvrnuo se i na aktualnu scenu u kojoj cajke pune Arene: – To je nešto čudno, čudna propaganda. Jedna zaraza koja je došla preko noći, a tako će i otići. Nitko u tom fahu ne može nadmašiti Lepu Brenu. Danas cure ne znaju što će oko svega. Što se tiče Aleksandre Prijović koja je napunila 5,6 Arena, to ne pali u Dalmaciji. Kako ona pjeva, to nije za naš mentalitet ni u Dalmaciji, a niti u Istri ili Zagorju.

VIDEO U Zagrebu otkrili bistu Johnnyja Štulića, izradio ju je bubnjar Boris Leiner

 

Ključne riječi

Komentara 4

NK
Najam krova
07:52 19.06.2024.

Nije samo Mladen letio privatnom linijom, Jandrokovićev sin također putuje privatnim linijama.

Avatar Retro
Retro
15:13 18.06.2024.

Njima milijuni ne znače ništa, ali ništa.

Avatar Aurel
Aurel
11:43 18.06.2024.

tipično za jednog šeika - puno love... ukus nula

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije