SADA SE VRAĆA

Evo zašto se Cameron Diaz povukla iz filmske industrije: 'Morala sam voditi brigu o sebi'

LA: Cameron Diaz potpisivala kopije svoje nove knjige
Foto: AMN/ZOJ
1/15
19.10.2024.
u 22:00

Cameron se sad posvećuje revitaliziranju vlastite karijere a, osim spomenutog 'Back in Action', spominje se i njezin povratak u 'Shrek' franšizu koja uskoro dobija svoj peti nastavak s Diaz koja će ponovno posuditi glas Fioni.

Glumica Cameron Diaz (51) ponovno se vraća u Hollywood tako što će nagodinu predvoditi Netflixovu novu akcijsku komediju simboličnog naziva 'Back in Action', zajedno s kolegom Jamiem Foxxom. Bit će to njen prvi projekt nakon dugih 11 godina izbivanja iz filmske industrije. Razloge povlačenja dugo vremena držala je u tajnosti, mnogi su nagađali da je posrijedi briga o dvoje djece koje ima sa suprugom Benjiem Maddenom, a sada je sama Cameron odlučila stati na kraj nagađanjima.

Gostujuć na nedavnom događaju 'Most Powerful Women Summit' Diaz se osvrnula na odluku da privremeno napusti glumu: - Za mene je to bilo nešto što sam trebala učiniti. Djelovalo je kao nešto što naprosto moram učiniti kako bih vratila vlastiti život. I pritom me nije bilo briga za bilo što drugo - izjavila je 51-godišnja zvijezda pa nastavila: - Ničije mišljenje, ničiji uspjeh, ničija ponuda, ničije išta nije moglo promijeniti moje mišljenje o vlastitoj odluci da se brinem za sebe i izgradim život kakav sam stvarno željela imati. Sve se svodi svodi na pitanje: ‘Oko čega si strastvena?’ Za mene je to bilo osnivanje vlastite obitelji - otkrila je glumica.

Cameron se sad posvećuje revitaliziranju vlastite karijere a, osim spomenutog 'Back in Action', spominje se i njezin povratak u 'Shrek' franšizu koja uskoro dobija svoj peti nastavak s Diaz koja će ponovno posuditi glas Fioni. Prije novih projekata, posljednji filmovi u kojima se vrckava Amerikanka pojavila bili su 'The Other Woman', 'Sex Tape' i 'Annie', svi pušteni u kinodistribuciju 2014. godine.

Podsjetimo, holivudska glumica i šest godina mlađi rocker Benji Madden u ožujku ove godine iznenadili su obožavatelje objavom da su nedavno dobili svoje drugo dijete, sina Cardinala. - Blagoslovljeni smo i uzbuđeni što objavljujemo rođenje svog sina Cardinala Maddena. On je divan i tako smo sretni što je ovdje. Zbog privatnosti djece nećemo objavljivati fotografije, ali je stvarno sladak. Osjećamo se blagoslovljeno i zahvalno. Šaljemo puno ljubavi od naše obitelji vašima. Sve najbolje i ugodno popodne - poručili su sretni roditelji u zajedničkoj objavi na društvenoj mreži Instagram. Ako se prisjetimo, par se 2015. godine vjenčao, godinu dana nakon što su ušli u ljubavnu romansu, a u siječnju 2020. otkrili su da su dobili djevojčicu Raddix preko surogat majke.

VEZANI ČLANCI:

- Tako smo sretni, blagoslovljeni i zahvalni započeti ovo desetljeće s najavom rođenja naše kćeri Raddix Madden - otkrili su i tada preko Instagrama. Ovaj bračni par, za razliku od mnogih poznatih odlučio je kako neće dijeliti fotografije svoje djece te im žele strogo zaštiti privatnost. Glumica poznata po ulogama u mnogim filmovima te glazbenik grupe Good Charlotte obje trudnoće čuvali su u tajnosti te nitko, kao ni prvi put nije znao da im stiže drugo dijete. Gostujući u Kelly Clarkson Showu 2022., glumica je rekla kako joj je majčinstvo najbolja stvar koja joj se ikad dogodila, a nedugo nakon toga, pojavila se i u GOOP-ovom podcastu gdje se osvrnula na koncept starenja i kako ga doživljava otkako je postala majka u 48. godini.

GALERIJA: Glumica Cameron Diaz u 52. godini dobila sina! Otkrila neobično ime i kako se osjeća

LA: Cameron Diaz potpisivala kopije svoje nove knjige
1/21

- Sve se promijenilo otkako sam dobila kćer, želim doživjeti još bar 50 ili 60 godina zbog toga što imam malo dijete - iskreno je priznala slavna glumica. Sretna vijest o drugom djetetu poznatog para stigla je nedugo nakon što se 51-godišnjakinja nakon godina pauze vratila u filmsku industriju, snimivši film "Back in Action", ali i najavila snimanje komedije "Outcome" u kojoj će joj partner biti Keanu Reeves.

VIDEO: Obožavatelji u šoku zbog tragične smrti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije